Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tanja Jess onthult hét geheim voor haar lange relatie met Charlie Luske

Tanja Jess onthult hét geheim voor haar lange relatie met Charlie Luske

Tanja Jess onthult hét geheim voor haar lange relatie met Charlie Luske

Tanja Jess (54) en haar man Charly Luske (42) zijn al twintig jaar samen, waarvan 13,5 getrouwd. Ze beleefden vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Ondanks dat alles én hun veelbesproken leeftijdsverschil, zijn ze nog altijd gelukkig samen. Nu onthult Tanja haar geheim voor dit lange liefdesgeluk.

Soulmates

Het stel ontmoette elkaar in september 2000 en stapte op 9 augustus 2008 in het huwelijksbootje. Tanja en Charly hebben samen twee kinderen: Billy (18) en Bobby (13). Over hun relatie zei Charly in een eerder eerlijk: “Ik kan zeggen dat we soulmates zijn, maar dat is langzaam zo gegroeid.”

Hulp zoeken

Aan Linda vertelt Tanja Jess dat haar relatie niet altijd over rozen is gegaan en nog steeds niet altijd perfect is, maar dat ze veel dingen heeft gedaan om de liefde te laten werken. “Bij elkaar blijven en op tijd hulp zoeken” verklaart ze als grootste factor. De presentatrice benadrukt dat op tijd hulp zoeken goud waard is voor een goede liefdesrelatie. “Al zijn ook wij pas naar de relatietherapeut gegaan toen we tegen dezelfde dingen bleven aanlopen. Maar aan jezelf werken en leren communiceren is zo belangrijk”, aldus Tanja.

Lees ook:

Tanja Jess reageert op aanhoudende geruchten over huwelijksproblemen met Charly Luske

Kwakzalvers

Ook benadrukt ze dat ze het belang van een goede therapeut echt niet onderschat. “Liever met een echte therapeut dan een ‘coach’: coach klinkt misschien minder heftig, maar het wemelt in dat circuit van de kwakzalvers”, aldus de blondine.

Coronacrisis

Het afgelopen jaar was wegens corona erg lastig voor het entertainment koppel. Op financieel vlak kregen ze het zwaar te verduren gezien vele inkomstenbronnen door het virus wegvielen. “Charly en ik zijn samen zeker tachtig procent van ons inkomen kwijtgeraakt”, bekent Tanja. Maar ondanks dat is het stel nog altijd erg gelukkig samen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Jess (@tanjajess)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charly Luske (@charlyluske)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard Jan Magazine | Beeld: Brunopress