Je bent hier: Home > Celebs > Tanja Jess reageert op aanhoudende geruchten over huwelijksproblemen met Charly Luske

Tanja Jess reageert op aanhoudende geruchten over huwelijksproblemen met Charly Luske

Celebs
Tanja Jess reageert op aanhoudende geruchten over huwelijksproblemen met Charly Luske

Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat Tanja Jess (53) toegaf dat haar huwelijk met Charly Luske (41) niet altijd helemaal vanzelf ging; de twee hadden er al de nodige relatietherapie op zitten. De geruchten over huwelijksproblemen blijven alleen aanhouden, en daarover besluit de blondine niet haar lippen stijf op elkaar te houden.

In een interview van twee jaar geleden zei Tanja Jess dat ze zich soms een “alleenstaande moeder” voelde, gezien Charly na zijn deelname aan The Voice of Holland in binnen- en buitenland geboekt werd. “Dan gaat hij weer naar India, dan weer naar Parijs of Marrakech”, vertelde ze destijds in Story. “Dat is natuurlijk heel gaaf, maar het houdt wel in dat er wat betreft ‘thuis’ veel op mijn schouders terechtkomt.”

Dubbelganger

Maar nog steeds wordt het stel al maanden vrijwel nergens meer samen gezien, en blijft het daarom gonzen dat het niet helemaal lekker gaat tussen de twee. Tevens zou Tanja vaak in een Utrechtse wijk worden gezien, terwijl ze in Almere woont. In Story reageert Tanja op de geruchten. “Ik ken die wijk niet eens”, vertelt ze aan het entertainmentblad. “Wellicht heb ik daar een dubbelganger. Maar tussen mij en Charly zit het goed. Alleen zie je ons niet meer samen op feestjes. Toen Charly elke zaterdag schaatste, stond ik in het theater met de voorstelling Mijn man begrijpt me niet. Het is een groot succes en we staan vrijwel altijd voor uitverkochte zalen. Maar dat betekent ook dat ik veel van huis ben.”

Afsluiten

Tanja maakt zich dan ook geen zorgen over haar huwelijk. Volgend jaar zijn ze 12,5 jaar getrouwd en ze gaat ervan uit dat er minimaal nog zoveel jaar bij komt. “Weet je wat het is? Als Charly en ik allebei een avond thuis zijn, vinden we het fijn om ook echt thuis te blijven. Geen sociale verplichtingen of zo. Die zijn er al zoveel. We vinden het heerlijk om met onze kinderen Billy (16) en Bobby (12) gezinsavonden te hebben. Juist die momenten zijn ons zo dierbaar. Voor je het weet zijn de kids straks de deur uit.”

Lees ook
Tanja Jess (51) deelt bikinifoto en wordt overladen met complimenten

Borsato-vergelijking

Dat betekent dat Tanja en Charly meer tijd voor elkaar zullen krijgen. “Dat is iets waar ik me op kan verheugen. Ook al hebben we het beiden heel druk. Voor mij staat er weer iets moois op stapel en Charly gaat een theatertournee met songs van Robbie Williams doen. Maar wij gaan goed samen. We zullen niet zo eindigen als Marco en Leontine Borsato.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee