Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtige buikfoto: ‘Beste Zangers’-sensatie Tabitha (28) in verwachting van eerste kindje

Prachtige buikfoto: ‘Beste Zangers’-sensatie Tabitha (28) in verwachting van eerste kindje

Celebs
Prachtige buikfoto: ‘Beste Zangers’-sensatie Tabitha (28) in verwachting van eerste kindje

Tabitha Foen-A-Foe is zwanger van haar eerste kindje. De 28-jarige zangeres, die vorige jaar de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest was, plaatste maandag op haar Instagram-account een foto waarop zij haar buik toont.

Alleen maar liefde

Op de foto staat Tabitha’s vriend Mauron schuin achter haar – shirtloos – en kust teder haar hoofd. Bij de foto staat de tekst: “Je bent gemaakt van liefde en van liefde zul je groeien. Verliefd wachten we af, tot we je voor altijd dichtbij ons kunnen houden.”

Hitmachine

Tabitha brak door met hits als Hij is van mij, een duet met Maan in samenwerking met Kriss Kross Amsterdam, Slapen met het licht aan dat ze zong met zanger Nielson, Het spijt me niet en Moment, met Kraantje Pappie en wederom Kriss Kross. Ze is momenteel ook te zien in het programma Beste Zangers. Afgelopen september bracht Tabitha haar debuutalbum uit, Hallo met mij, waarvan ze ook de gelijknamige single uitbracht.

Lees ook
Tranen bij Tabitha én kijkers thuis: Milow raakt met zijn versie van ‘Redemption Song’ in ‘Beste Zangers’

Grote liefde

Tabitha en Mauron zijn drie jaar samen. De twee delen regelmatig foto’s waarop zij samen gelukkig in de lens kijken. Half oktober bracht de zangeres op Instagram nog een ode aan haar grote liefde, waarin ze hem bedankt voor alles wat hij voor haar doet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dankjewel dat je me laat dansen en lachen. Dankjewel dat je zo heerlijk jezelf bent altijd, elke dag weer. Dankjewel for still grabbing my ass. Dankjewel dat ik vaak me zin krijg zolang het mij maar gelukkig maakt. Dankjewel dat je nog steeds me voeten masseert ook al is mijn eerste reflex om je te schoppen. Dankjewel dat je me nog steeds elke dag heel de dag wilt zoenen en knuffelen. Dankjewel dat ik voor elke foto die je van mij maakt, ik 1000e selfies van jou in return krijg op me telefoon. Dankjewel voor je liefde en zorgzaamheid. And last but not least dankjewel dat je zo onweerstaanbaar knap bent 🤤🍫 Happy 3 years baby @mauronv Ik hou van jou

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Tabitha in ‘Beste Zangers’:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een swingende aflevering voor lieve @wulf_music mijn versie van “Summer on you” is nu overal te beluisteren ☀️🥰💃🏽

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Bron: ANP | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee