Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Tabitha deelt beelden van ontblote, bewegende babybuik: ‘Kan niet wachten tot je er bent’

Zwangere Tabitha deelt beelden van ontblote, bewegende babybuik: ‘Kan niet wachten tot je er bent’

Zwangere Tabitha deelt beelden van ontblote, bewegende babybuik: ‘Kan niet wachten tot je er bent’

Het moment dat Tabitha Foen-A-Foe (28) en haar geliefde Mauron hun eerste kindje in de armen kunnen houden, komt steeds dichterbij. In de tussentijd geniet de zangeres volop van haar zwangerschap en de gezelligheid in haar buik. Op Instagram deelt ze beelden van de schoppende baby.

Babybuik Tabitha

In de video is te zien hoe Tabitha over haar ontblote babybuik aait en deze vervolgens hevig op en neer beweegt. “Our daily conversations”, schrijft ze Beste Zangers-ster erbij. “Can’t wait till you’re here, my heart.”

Herinneringen

Bij de moeders onder haar fans roepen de beelden een hoop herinneringen. “God, wat mis ik dat gevoel. Zelfs na dertien en vijftien jaar! Voor je het weet… geniet nog maar even extra hard!”, luidt een van de reacties. Ook wordt het “het mooiste buikgevoel ooit” genoemd. “Weet nog precies hoe dat voelt na dertig jaar.”

De tekst gaat verder onder de video.

Eerste kindje

Eind oktober 2020 onthulde de zangeres haar zwangerschap met een prachtige zwart-witfoto van haar en haar vriend Mauron (dít is de grote liefde van Tabitha). “Je bent gemaakt van liefde en van liefde zul je groeien. Verliefd wachten we af, tot we je voor altijd dichtbij ons kunnen houden”, staat erbij geschreven. Tabitha en Mauron verwachten een meisje.

Lees ook
Zwangere Tabitha moet vlak voor komst kindje afscheid nemen van dierbare: ‘Voor altijd in ons hart’

Zwangerschap Tabitha

Onlangs deed Tabitha een boekje open over haar zwangerschap, die er niet alleen voor zorgen dat zij en vriend Mauron op een roze wolk zitten, maar óók spanning met zich meebrengt. “Ons kleine wondertje. Och, wat vind ik het spannend en wat brengt dit ook enorm veel angsten met zich mee”, begon de zangeres haar verhaal. “Huilend van vermoeidheid en lichaamspijn, en huilend van geluk. Het mooiste wat ons ooit is overkomen, we missen je nu al en je bent er nog niet eens.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram