Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis wil meer kinderen!

Sylvie Meis wil meer kinderen!

Sylvie Meis wil meer kinderen!

Presentatrice, model en moeder Sylvie Meis heeft een aantal heftige jaren achter de rug. Na haar scheiding van voetballer Rafael van der Vaart lieten de media haar niet met rust, en werd ze aan vele mannen gelinkt. Maar nu is de blondine happy in love en dat mag iedereen weten. Ze is zelfs zó gelukkig dat ze zomaar een flinke onthulling deed over haar toekomst…

Meer kinderen
Sylvie was aanwezig op de rode loper voor een benefietgala en zag er stralend uit. Gehuld in een weinig verhullende strakke zwarte jurk, verscheen de blondine voor de camera’s. Na een aantal gangbare vragen, stelde de interviewer ineens de vraag wat de toekomstdroom van Sylvie is. Haar antwoord? Meer kinderen! Dit antwoord had niemand zien aankomen, want zelfs de assistente van Sylvie keek verrast en zei tegen de interviewer dat hij een primeurtje had.

Nieuwe liefde
De nieuwe vlam van Sylvie zou zakenman Charbal Aouad zijn, die haar al ruim een jaar gelukkig zou maken. De presentatrice, die momenteel weer op Nederlandse televisie te zien is voor het SBS6-programma Wedden dat ik het kan, heeft al een 10-jarig zoontje uit haar huwelijk met Rafael. Wie weet komt er dus binnenkort een broertje of zusje voor Damian!

Bekijk het hele openhartige interview hieronder.

Bron: Grazia, Shownieuws

Lees ook: