Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Klapperen met je oren: dít bizarre bedrag gaf Sylvie Meis afgelopen week uit tijdens een middagje shoppen

Klapperen met je oren: dít bizarre bedrag gaf Sylvie Meis afgelopen week uit tijdens een middagje shoppen

Klapperen met je oren: dít bizarre bedrag gaf Sylvie Meis afgelopen week uit tijdens een middagje shoppen

Dat Sylvie Meis (43) niets te klagen heeft wat haar bankrekening betreft, is geen geheim. Voor haar sprookjesbruiloft met Niclas Castello pakte ze immers flink uit en op Instagram zien we vaak genoeg de duurste designeritems voorbij komen. Daar scoort ze er overigens met gemak meerdere van tijdens één middagje shoppen, zo blijkt uit haar nieuwe vlog. Enne, duidelijk moge zijn dat ze dan geld uitgeeft alsof het water is.

Vlog Sylvie Meis

Sylvie staat natuurlijk bekend als presentatrice en actrice, maar heeft sinds kort nog een functie bij mogen schrijven op haar cv. De blondine vlogt tegenwoordig ook en neemt kijkers van haar eerste video mee tijdens een middag winkelen in St. Tropez.

Dure middag

Aangezien Sylvie nog wat ruimte over heeft in haar koffer, besluit ze eens even flink los te gaan in de winkelstraten van de Franse havenplaats. En met flink losgaan bedoelen we ook echt flínk losgaan. Ze scoort namelijk niet alleen een tas bij modehuis Celine, maar tikt ook nog een ketting van Chanel op de kop. Daarnaast zijn er nog wat bikini’s van By Marie in haar winkelmandje beland, waar per set een prijskaartje aan hangt van zo’n 200 euro.

Bizar bedrag

Volgens de berekeningen van Shownieuws zou het dan ook zomaar kunnen dat Sylvie om en nabij de – houd je vast – 13.000 euro (!) heeft uitgegeven tijdens het winkelen. Toch vragen de presentatoren van het programma zich wél af of Meis alles zelf betaald heeft of ook producten ter promotie meegekregen heeft.

Lees ook
Zo moeder, zo zoon: Sylvie Meis deelt zeldzame foto met zoon Damián (14)

Buiten beeld

Begin deze maand verruilde Sylvie Duitsland voor Frankrijk, samen met haar man Niclas Castello. Hij wordt bewust buiten beeld gehouden, omdat hij liever niet op de voorgrond treedt. Dat gebeurt dus ook niet in haar vlogs.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: Superguide.nl, Story.nl | Beeld: ANP, Instagram