Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vloek op liefdesleven Sylvie Meis nog niet opgeheven: huwelijk in juni gaat niet door

Vloek op liefdesleven Sylvie Meis nog niet opgeheven: huwelijk in juni gaat niet door

Vloek op liefdesleven Sylvie Meis nog niet opgeheven: huwelijk in juni gaat niet door

Het zit Sylvie Meis niet mee als het om de liefde gaat. Scheidingen, afgeblazen verlovingen en break-ups, ze kreeg het in een aantal jaar allemaal voor de kiezen. Momenteel is ze gelukkig verloofd met kunstenaar Niclas Castello, met wie ze in juni in het huwelijksbootje zou stappen. Maar helaas, een afgeblazen huwelijk kan Sylvie ook aan het rijtje met liefdespech toevoegen.

Die wedding bells gáán rinkelen

Vanwege het coronavirus kan het geplande feest in juni niet doorgaan, zegt de presentatrice tegen het Duitse Bunte. “Het is natuurlijk triest en jammer dat we vanwege de huidige situatie het bruiloftsfeest moeten uitstellen, maar er spelen nu belangrijkere dingen”, vindt Sylvie. Ze verzekert dat het huwelijk er hoe dan ook komt. “Uitstel is geen afstel”, aldus de socialite.

Relatie in stroomversnelling

Sylvie is verloofd met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. De 41-jarige diva leerde haar eveneens 41-jarige geliefde begin juni 2019 kennen op de bruiloft van een vriendin. Daar zou de vonk direct zijn overgeslagen. Slechts enkele maanden later is hun relatie al in een stroomversnelling geraakt. In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot. Sylvie en Niclas waren van plan om in het Italiaanse Florence te gaan trouwen.

Wie is Niclas Castello

Castello is een grote naam in de streetart en popart-scene. Hij raakte vooral bekend door zijn The Kiss-beelden: sculpturen van monden in allerlei verschillende kleuren en materialen. Hij gooit eveneens hoge ogen met zijn cubic paintings: door hem vervaardigde schilderijen die hij opfrommelt en in een glazen kubus tentoonstelt. Grootheden als Beyoncé, JAY-Z en Arnold Schwarzenegger zouden tot zijn klantenkring behoren.

Lees ook
Groot verlies voor Sylvie Meis: ‘Ik ben diep geschokt’

Liefdesleven

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. De blondine heeft verder een behoorlijk aantal mannen versleten. Overleeft Sylvie’s huidige relatie de coronacrisis en krijgt de blondine toch nog haar happily ever after?

Hamburg, am Wochenende sah man Sylvie Meis und ihr Niclas Castello, dem zeitgenoessische Kuenstler, an der Hamburger Aussenalster. Es sah so aus, als waren die beiden auf Wohnungsbesichtigung, oder Besuch von Freunden? Auf jeden Fall hat das Wohndomizil, vom Balkon aus auf dem sie standen einen unverbaubaren Blick auf die Alster.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress