Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis stoot Máxima van de troon met outfit tijdens staatsbanket

Sylvie Meis stoot Máxima van de troon met outfit tijdens staatsbanket

Sylvie Meis stoot Máxima van de troon met outfit tijdens staatsbanket

Als je de koning en koningin gaat ontmoeten, dragen de meeste mensen een degelijke outfit. Daar dacht Sylvie Meis even anders over. Ze was uitgenodigd bij het staatsbanket in Duitsland om Máxima en Willem-Alexander te ontmoeten. Daar arriveerde ze in een práchtige rode jurk, waarmee ze koningin Máxima voor even van de troon stootte. 

Ongeschreven regels

Voor het oog van de Duitse en Nederlandse pers arriveerde ze in een rode jurk bij Slot Bellevue, waar het diner plaatsheeft. Een japon die nogal aanwezig was en een ongeschreven regel is dat je je minder opvallend kleedt dan de koningin.

Tekst gaat verder onder foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Vaker Máxima of Sylvie op de kiek?

“Ik heb tijdens een staatsbezoek nog nooit zoiets gezien. Ik heb er vele meegemaakt, maar meestal is Máxima de onbetwiste koningin natuurlijk. Nu was dat even anders. Dit keer klikten er wel héél veel camera’s voor Sylvie Meis. Ik weet niet van wie er meer foto’s zijn gemaakt”, aldus royaltydeskundige Sandra Schuurhof in Shownieuws.

Ontmoeting koningspaar

Sylvie had de eer om onze koning en koningin te ontmoeten. Sandra: “Ze werd voorgesteld tijdens de passade, zoals dat heet. Iedereen die is uitgenodigd krijgt dan zo’n momentje, maar Sylvie nam het ervan.”

Lees ook: 
Sylvie Meis over vertekend beeld van sportief lichaam: Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno

Diner in ambtswoning

Sylvie heeft tijdens het staatsbanket in Slot Bellevue, de officiële ambtswoning van de Duitse president Frank-Walter Steinmeier, een vorkje mee geprikt maar ook de toespraken van de koning en de president aanhoren. De presentatrice is waarschijnlijk uitgenodigd omdat ze in zowel Nederland als Duitsland een bekendheid is. Sylvie woont inmiddels al jaren in Hamburg en presenteerde door de jaren heen diverse Duitse tv-shows.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images