Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ze laat er geen gras over groeien: ‘Sylvie Meis heeft alweer een nieuwe liefde’

Ze laat er geen gras over groeien: ‘Sylvie Meis heeft alweer een nieuwe liefde’

Ze laat er geen gras over groeien: ‘Sylvie Meis heeft alweer een nieuwe liefde’

Ongeveer een maand geleden maakte Sylvie Meis een einde aan alle geruchten rondom de breuk met Bart: de relatie bleek inderdaad voorbij te zijn. Maar het lijkt erop dat het hart van de presentatrice niet lang gebroken was; volgens het Duitse magazine Touch heeft ze namelijk alweer een nieuwe vlam.

Als we het tijdschrift mogen geloven, is Sylvie gevallen voor de charmes van Hellge. En – juicy detail – het zou al best een tijdje spelen. Haar nieuwe vriend heeft zelfs al een foto gedeeld met Meis op Instagram, waarbij hij laat weten dat de blondine echt de ware voor hem is. Maar of dat wederzijds is, is nog maar de vraag…

Lees ook
Journalist Suus Ruis: ‘Als het om Sylvie gaat, moet je écht bij de les blijven. Anders mis je zomaar een relatie’

Serieus

Het lijkt in ieder geval serieus, want ook Lily Becker reageert op deze verliefde kiekjes. “Zorg alsjeblieft goed voor haar”, laat zij weten. Het plaatje is inmiddels verwijderd, dus grote kans dat Sylvie zelf het liever nog even geheim houdt.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Geen mannenverslindster

Meis noemde zichzelf eerder nog “absoluut geen mannenverslindster”. Sylvie vindt haar zeven relaties in zes jaar tijd helemaal niet veel. “Ik ken zoveel alleenstaande vrouwen die heel wat meer daten dan ik. Die zitten op Tinder en weet ik veel wat, hebben relaties zonder er een punt achter te zetten. Eerlijk gezegd, daarmee vergeleken ben ik net een non.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP