Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis over donkere wolk boven huwelijk: ‘Mijn ouders zullen er niet bij zijn’

Sylvie Meis over donkere wolk boven huwelijk: ‘Mijn ouders zullen er niet bij zijn’

Celebs
Sylvie Meis over donkere wolk boven huwelijk: ‘Mijn ouders zullen er niet bij zijn’

Morgen is het dan eindelijk zover en zullen Sylvie Meis en Niclas Castello elkaar het jawoord geven in het Italiaanse Florence. Hoewel de presentatrice al maanden uitkijkt naar deze bijzondere dag, hangt er wel een kleine donkere wolk boven de grote dag. Sylvie’s ouders zullen namelijk niet van de partij zijn.

Zoon Damián

Door de coronacrisis moest de diva haar huwelijk eerder dit jaar al cancelen, maar nu lijkt er toch echt niets meer in de weg te staan. Sylvie gaat trouwen, en wel morgen! Samen met een klein groepje familie en vrienden reist het gezelschap af naar Italië, waar de twee elkaar onder de stralende zon het jawoord zullen geven. Extra bijzonder: zoon Damián begeleidt zijn moeder naar het altaar en zal de presentatrice weggeven.

Ouders blijven thuis

Maar hoe gelukkig de dag er ook uit zal gaan zien, Sylvie zal ongetwijfeld ook een traantje laten. En niet alleen van blijdschap. De presentatrice trouwt namelijk zonder haar ouders erbij. Na lang wikken en wegen is besloten dat haar ouders thuisblijven. De familie Meis woont namelijk in de buurt van Antwerpen, waar het besmettingsgevaar de afgelopen tijd erg is opgelopen. Omdat haar vader ook nog eens tot de risicogroep behoord, moeten zij het huwelijk van hun dochter helaas aan zich voorbij laten gaan.

Lees ook
Sylvie Meis zet jarige broer in het zonnetje: zó ziet hij eruit

Livestream

Toch laat Sylvie aan het Duitse Bild weten dat er een oplossing is bedacht, zodat haar vader en moeder er op haar grote dag toch een beetje bij zijn. Door middel van een speciale livestream kunnen zij het huwelijk van Sylvie en Niclas vanuit huis toch een beetje bijwonen. “Zo kunnen mijn ouders op de een of andere manier de hele dag bij ons zijn”, aldus de aanstaande bruid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee