Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ah, wat lief: Sylvie Meis eindelijk weer herenigd met zoon Damián

Ah, wat lief: Sylvie Meis eindelijk weer herenigd met zoon Damián

Ah, wat lief: Sylvie Meis eindelijk weer herenigd met zoon Damián

Sylvie Meis (43) en haar zoon Damián van der Vaart (15) zijn eindelijk weer samen! Dat liet Sylvie Meis weten op Instagram met een selfie van haar en haar zoon. “He’s back in town #ILOVEYOU”, schrijft ze bij de lieve foto, met nog een heleboel rode hartjes erbij.

Sylvie Meis hereniging Damián

Voor een lange tijd waren de twee onafscheidelijk, maar omdat Damián nu bij zijn vader Rafael, Estavana Polman en zusje Jazzlyn woont om aan zijn voetbalcarrière te werken, zien ze elkaar veel minder vaak. Daarom is Sylvia extra blij als haar zoon wél weer in Duitsland bij haar thuis is.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Loodzware zomer

Het was vorig jaar een loodzware zomer voor Sylvie. Dat vertelde ze een tijdje terug in een interview met het Duitse tijdschrift Gala. Nog altijd vindt ze het namelijk niet makkelijk dat Damián zo ver weg zit. “Natuurlijk wilde ik hem deze kans niet ontnemen, maar het was echt zwaar voor mij en het brak mijn hart als moeder”, zegt de 43-jarige Sylvie, die in Hamburg woont, over die periode. “Het heeft lang geduurd, eigenlijk tot Kerstmis, voordat dit zware gevoel in mijn hart en in mijn lichaam wat minder werd.”

Lees ook
Sylvie Meis over vertekend beeld van sportief lichaam: ‘Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno’s’

Gelukkig in Denemarken

De kans dat Damián binnenkort terug naar Duitsland komt, is volgens haar klein. “Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren”, zegt de presentatrice. “Op dit moment is hij erg gelukkig in Denemarken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: STORY | Beeld: Instagram, Brunopress