Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis onderneemt heftige stappen na pijnlijke geruchten over ziekte

Sylvie Meis onderneemt heftige stappen na pijnlijke geruchten over ziekte

Sylvie Meis onderneemt heftige stappen na pijnlijke geruchten over ziekte

Sylvie Meis stapt naar de rechter om uitspraken die Sabia Engizek in een Duits televisieprogramma heeft gedaan. Engizek, de ex-vrouw van voetballer Khalid Bouhlarouz, sprak in de realityshow Global Gladiators over ‘sommige mensen die zover gaan dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden’. Volgens Duitse media doelt ze daarmee op Meis, die in 2009 borstkanker had.

Lees ook: Sabia krijgt bijval: ook vroegere hartsvriendin twijfelt aan Sylvie’s borstkanker

De manager van Meis in Duitsland zegt in De Telegraaf dat Meis tot juridische stappen heeft besloten omdat de manager van Engizek in het programma Shownieuws heeft bevestigd dat haar cliënt inderdaad op de ex van Rafael van der Vaart doelde. ‘Dit geeft ons de kans de zaak groot door te pakken’, stelt Marina Coburger.

Verkeerde context

De advocaat van Engizek laat in De Telegraaf weten dat zij met haar uitlatingen helemaal niet op Meis zou hebben gedoeld. Pro7, dat het programma uitzendt, zou de quotes in een verkeerde context hebben geplaatst.

Touriya Haoud

Meis heeft Pro7 aangeklaagd. De zender heeft inmiddels de gewraakte fragmenten van de website gehaald. Een derde persoon die Meis heeft aangeklaagd, is model Touriya Haoud. Zij viel Engizek bij in een interview met het blad Closer waarin Meis ter sprake kwam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP