Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis uitgemaakt voor ‘golddigger eerste klas’ en ‘eng meisje’, maar krijgt bijval: ‘Zó onterecht’

Sylvie Meis uitgemaakt voor ‘golddigger eerste klas’ en ‘eng meisje’, maar krijgt bijval: ‘Zó onterecht’

Sylvie Meis uitgemaakt voor ‘golddigger eerste klas’ en ‘eng meisje’, maar krijgt bijval: ‘Zó onterecht’

Sylvie Meis (42) is niet heel vaak meer te zien op de Nederlandse televisie. Voor Jeroen van der Boom (47) – met wie de blondine ‘Wedden dat ik het het kan’ presenteerde – heeft ze echter een uitzondering gemaakt. Helaas komt ze niet zonder kleerscheuren van deze keuze af: na haar verschijning in ‘Hoge Bomen’ heeft Johan Derksen (71) het niet kunnen laten om zijn mond open te trekken en de voormalig voetbalvrouw compleet de grond in te boren.

‘Niets echt aan Sylvie Meis’

In Veronica Inside heeft Johan maandagavond zijn ongezouten mening over Sylvie geventileerd. “Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets”, begint de voetbalanalist. “Het was vroeger een leuk grietje, maar het is wel een eng meisje geworden.”

Golddigger eerste klas

Daar blijft het niet bij; Derksen doet er nog een flinke schep bovenop door Meis een golddigger te noemen. “Wat me aan dat meisje tegenstaat, is dat ze alleen maar verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in hun portefeuille, maar nooit op de plaatselijke warme wakker”, zegt hij stellig. “Het is echt een golddigger eerste klas en ze gedraagt zich als een soort geweldige Hollywood-ster, maar dat valt ook wel weer mee hoor. Doe even normaal, zeg.”

‘Gaat te ver’

De opmerkingen van Johan schieten bij zijn Talpa-collega’s van Shownieuws volledig in het verkeerde keelgat. “Ik vind een mening helemaal niet erg, maar ik vond dit wel echt een brug te ver gaan met zulke lelijke taal uitslaan”, zegt Anouk Smulders erover. “Sylvie is wel een vrouw die graag alles geregisseerd heeft, dus ik denk dat ze echt wel wist wat er ging gebeuren in die show. Dat neem ik aan. Maar dan hoef je nog niet zo te oordelen over iemand. Dat vond ik echt te ver gaan.”

Absoluut geen golddigger

Vooral het feit dat Sylvie wordt bestempeld als een vrouw die alleen maar uit is op het geld van een ander, is volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds klinkklare onzin. “Het gaat de heren een beetje opbreken dat er niet gevoetbald wordt volgens mij, want golddigger is echt zó onterecht”, benadrukt hij in het entertainmentprogramma. “De enige voetbalvrouw die haar eigen geld verdiend, is altijd Sylvie geweest. Dat woord komt elke keer te sprake als de naam van Sylvie valt, maar zij is de enige die haar miljoenen voor een heel groot deel zelf verdiend heeft en dat kun je van de meesten niet zeggen.”

Lees ook
Vloek op liefdesleven Sylvie Meis nog niet opgeheven: huwelijk in juni gaat niet door

Nooit goed

Wat Anouk ook wel bijzonder vindt, is dat Sylvie überhaupt nog haar opwachting heeft willen maken in een Nederlands programma. “Op een gegeven moment denk je toch: zak er lekker in?”, vraagt de presentatrice zich af. “Het is ook een beetje Nederlands dat we vaak denken: doe maar lekker gewoon en benaderbaar. Ze kan het nooit goed doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Denim is always a good idea ?

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Mediacourant | Beeld: Brunopress