Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ligt een scheiding op de loer? Sylvie slaat terug na overspelgeruchten kersverse man

Ligt een scheiding op de loer? Sylvie slaat terug na overspelgeruchten kersverse man

Ligt een scheiding op de loer? Sylvie slaat terug na overspelgeruchten kersverse man

Iets meer dan een halfjaar geleden gaven Sylvie Meis (43) en Niclas Castello (42) elkaar het jawoord in Florence. De twee beloofden elkaar eeuwige trouw, al kwam een paar maanden geleden aan het licht dat de kunstenaar zich daar níet bepaald aan zou houden. Hij zou namelijk gespot zijn op een pikante datingsite voor getrouwde mensen. Kort na die geruchten leek Sylvie al voorzichtig te reageren op de roddels, maar nu windt ze er geen doekjes meer om.

Huwelijkscrisis Sylvie en kersverse man

Als we Sylvie mogen geloven, is er geen vuiltje aan de lucht tussen haar en Niclas. Haar reactie op alle geruchten is dan ook kort en krachtig. “Het is allemaal bullsh*t”, verklaart haar manager Marina aan Privé. Dat lijkt een krachtige bewoording, maar volgens de presentatrice mag ze “best zo geciteerd worden”.

Getrouwd

Het is niet de eerste keer dat de presentatrice wat kwijt wil over alle roddels rondom mogelijke huwelijksproblemen. Zelfs fans wilden weten hoe het nu zit tussen de twee en een van hen besloot vorige week de stoute schoenen aan te trekken. Deze desbetreffende persoon vroeg tijdens een chatsessie of Sylvie nog altijd getrouwd was, waarop ze reageerde door haar trouwring te laten zien. “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd”, gaf ze aan.

Second Love

Eind februari, zo’n vijf maanden na de droombruiloft in Florence, dropte het Duitse magazine InTouch een bom rondom het huwelijk van Sylvie en Niclas. De kunstenaar zou zich namelijk hebben ingeschreven bij een datingplatform dat bedoeld is voor getrouwde mensen. “Het leven is kort, begin een affaire”, luidt het motto van de bewuste site. Deze is dan dus ook vergelijkbaar met een Second Love en Victoria Milan die we in Nederland kennen.

Liefde

Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Lees ook
Na hardnekkige overspelgeruchten: kersverse man heeft mooie boodschap voor Sylvie op 43e verjaardag

Huwelijk in Florence

In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het “de mooiste dag van haar leven”. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij ergerde zich volgens Weekend “groen en geel” tijdens zijn trouwdag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram