Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans Suzan en Freek overrompeld door compleet nieuwe, ‘minderjarige’ look zanger: ‘Wat heb je gedaan?!’

Fans Suzan en Freek overrompeld door compleet nieuwe, ‘minderjarige’ look zanger: ‘Wat heb je gedaan?!’

Fans Suzan en Freek overrompeld door compleet nieuwe, ‘minderjarige’ look zanger: ‘Wat heb je gedaan?!’

Als er één duo is dat niet meer weg te denken is uit de muziekwereld, zijn het wel Suzan (28) en Freek (27). Afgelopen Koningsdag traden de twee met The Streamers op bij Paleis Noordeinde, waarvan heel Nederland online kon meegenieten. Daar stond de zanger nog met zijn herkenbare baard op de bühne, al lijkt het erop dat-ie daar inmiddels afscheid van genomen heeft. En of zijn vriendin daar blij mee is, is nog maar de vraag…

Freek zónder baard

Freek Rikkerink, zoals de zanger voluit heet, heeft zijn fans maandagavond verrast met zijn nieuwe look. “Hoeveel weken slaap je ongeveer op de bank als je vriendin je al tien jaar waarschuwt dat je je baard er NIET af mag halen?”, grapt hij bij de foto. “Ik vraag dit voor een vriend…”

Niet zo goud

Volgers van Suzan en Freek kunnen niet geloven wat de zanger gedaan heeft. “No, you didn’t“, schrijft een geschokte Marieke Elsinga. “Wat heb je gedaan, Freek?!”, vraagt een fan zich af. Anderen valt op dat Rikkerink er in één klap “minderjarig” lijkt. “En ineens is Suzan een cougar”, reageert Kelly Weekers al spottend. “Wil de moeder van Freek zich melden bij de ballenbak, Freek wil graag opgehaald worden”, luidt een andere hilarische reactie.

Filter

Iedereen die geschokt naar de foto van Freek heeft zitten kijken, kan in ieder geval rustig ademhalen – net als Suzan. Op TikTok heeft het liefdes- én zangduo namelijk een video gepost, waarin te zien is hoe Freek een filter gebruikt om zijn baard weg te toveren. “Oh, wat erg”, horen we Suzan in het filmpje zeggen. “Je lijkt wel twee. Je mag echt je baard er niet afhalen. Je bent net een driejarig kind.”

De tekst gaat verder onder de foto en video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

@suzanenfreekHierbij een tutorial voor als je de komende weken op de bank wil slapen. ?? ##nobeardfilter

♬ origineel geluid – Suzan & Freek

Dertien jaar samen

Afgelopen december vierden Suzan en Freek dat ze al maar liefst dertien jaar samen waren. Dit deed het stel met een reeks schattige foto’s uit de oude doos. Of de twee na al die jaren toe zijn aan een volgende stap in hun relatie? Een paar maanden geleden deed het muzikale duo in &C een boekje open over hun kinderwens. “Praktisch gezien zeg ik: we wachten nog twee jaar”, aldus Suzan destijds. “Het is fijn dat we nu nog even alleen maar egoïstisch aan onszelf hoeven te denken. Maar misschien blijk ik volgende week zwanger en dan ben ik ook blij. Ik ga niet plannen: eerst Ziggo Dome en dan een kind. Het komt wanneer het komt.”

Lees ook
Een stelletje of tóch broer en zus? Suzan en Freek zaaien zelf verwarring en BN’ers grappen erop los

Carrière

Suzan en Freek werden in 2019 in één klap bekend met hun hit Als het avond is, waarna er al snel meerdere nummers en een album, Gedeeld Door Ons, volgden. Afgelopen zomer stalen ze de show tijdens hun deelname aan Beste Zangers. Met name hun versie van Papa, origineel van Stef Bos, maakten ze op het publiek diepe indruk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Beeld: Brunopress, Instagram