Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Surprise: TLC brengt onverwachts nieuw nummer uit

Surprise: TLC brengt onverwachts nieuw nummer uit

Surprise: TLC brengt onverwachts nieuw nummer uit

Don’t go chasing waterfalls… Grote kans dat jij net als wij de hitjes van meidengroep TLC hebt grijsgedraaid in de jaren 90. Niemand verwachtte het, maar de band heeft een nieuwe single, getiteld Way Back, en op 30 juni lanceren de dames ook een compleet nieuw album.

Lees ook: Aretha Franklin komt tóch met nieuwe muziek

De Amerikaanse groep TLC werd opgericht in 1991 en bestond uit Rozonda ‘Chilli’ Thomas, Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Lisa ‘Left Eye’ Lopes. De band was tot begin 2000 razend populair. TLC scoorde maar liefst negen top 10-hits in de Amerikaanse Billboard Top 100 en vier van hun albums werden multi-platinum. Wereldwijd heeft TLC ruim 65 miljoen platen verkocht. Daarmee is het de succesvolste meidenband ooit. Op 25 april 2002 overleed zangeres Lisa Lopes na een auto-ongeluk. Ter nagedachtenis aan de zangeres is er een een documentaire gemaakt, The Last Days of Left Eye.

De dames hebben al heel lang geen nieuwe muziek gelanceerd, maar zijn nu terug van weggeweest. Beluister hieronder de nieuwe track met de zo toepasselijke titel. Wat vind je ervan?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10