Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Surprise: Ferry Doedens lanceert nieuwe single

Surprise: Ferry Doedens lanceert nieuwe single

Celebs
Surprise: Ferry Doedens lanceert nieuwe single

Totaal onaangekondigd en zonder enige waarschuwing vooraf heeft GTST-ster Ferry Doedens vandaag plots nieuwe muziek uitgebracht! Het nummer heet Nu of Nooit en werd vanmorgen vroeg voor het eerst gedraaid in het radioprogramma van Mattie Valk op Qmusic.

Hip en vrolijk
De 26-jarige Ferry vertelt op de radio over zijn nieuwe single: ‘Nu of Nooit is hip, vrolijk en echt van nu. Een liedje dat supergoed bij me past en ik kan niet wachten om het land in te gaan om iedereen deze nieuwe single te laten horen’.

Lang geleden
Het is al lang geleden dat Ferry Doedens nieuwe muziek uitbracht. Tegenwoordig speelt hij in musicals, presenteert hij televisieprogramma’s en is hij sinds kort ook weer terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn laatste track Hoger en Verder eindigde in 2013 op de 88e plaats in de top100. ‘Mijn laatste single is ruim 3 jaar geleden uitgebracht en we hebben lang moeten zoeken voor een geschikte track’, aldus de acteur.

Op Instagram kondigde Ferry zijn nieuwe single aan, en onthulde hij ook gelijk de cover van de single.

Je kunt het nummer hieronder beluisteren. Het nummer is eveneens te downloaden via iTunes. Wat vind jij van de nieuwe track van Ferry Doedens?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, QMusic

Shoppen is altijd een goed idee