Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Summer recap: deze 11 foto’s van de celebs mag je niet gemist hebben!

Summer recap: deze 11 foto’s van de celebs mag je niet gemist hebben!

Summer recap: deze 11 foto’s van de celebs mag je niet gemist hebben!

De zomer begint weer een klein beetje op zijn einde te geraken, tijd dus voor een overzichtje van de leukste, grappigste en meest gênante momenten uit het leven van de celebrities deze zomer! Deze 11 foto’s moet je simpelweg gezien hebben!

De naaktfoto’s van Orlando Bloom

Orlando was met zijn vriendin Katy Perry op vakantie en besloot dat naakt peddelen veel leuker was. De foto’s zorgde voor veel hilariteit en leverden Orlando Bloom een flinke boete op. Maar dat hield hem niet tegen, hij trok zijn zwembroek een paar dagen later gewoon opnieuw uit!

De naaktfoto van Justin Bieber

Na Orlando Bloom kon Justin Bieber niet achterblijven. Dus een paar dagen later trok ook The Biebs zijn zwembroek uit op Hawaii. Over het algemeen was men echter minder gecharmeerd van deze foto’s dan van die van Orlando Bloom. Misschien omdat ze iets minder spontaan lijken?

De schattige foto van Holly Mae Brood

Holly Mae Brood plaatste op Instagram een super schattige foto van zichzelf en Soy Kroon op het strand. Eindelijk is het dan Instagram-official: de twee zijn een setje!

❤️

A photo posted by Holly Mae Brood (@hollybrood) on

De topless foto van Bridget Maasland

Bridget Maasland stond deze zomer ongevraagd topless op de cover van het blad ‘Weekend’ en dat vond ze niet echt leuk. 

De foto van Victoria Beckham met haar dochtertje

Voor de verjaardag van haar dochtertje plaatste Victoria Beckham een foto op Instagram om haar te feliciteren. Op de foto kust ze haar dochtertje op de mond en veel mensen vonden dit ongepast. Wat vind jij?

Happy Birthday baby girl 🙏🏻💕 We all love you so much 💜💜💜 X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

De vakantieblunder van Nicolette van Dam

Een vakantiefoto die Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, op Instagram plaatste zorgde voor veel hilariteit. Op de foto probeert Nicolette de ondergaande zon vast te pakken, maar ze zit er heel ver naast! Bedankt Bas voor het online zetten van deze geweldige foto!

Ja top Nic! 😂😂😂 #onetaker

A photo posted by Bas Smit (@basssmit) on

Het vakantiekiekje van Beyoncé en Jay-Z

Ook Beyoncé en Jay-Z wisten het internet te vermaken met één van hun vakantiefoto’s. Het stel was in Parijs voor een vakantie en Beyoncé liet haar echtgenoot een foto van zichzelf in de lift maken. Veel mensen vonden dat Jay-Z, die in de reflectie in de spiegel van de lift te zien is, er uit zag als de perfecte insta-hubby. Hoewel hij zelf geen Instagramaccount heeft, houdt Beyoncé hem duidelijk druk met het maken van de perfecte foto’s voor haar Instagramaccount.

De wielklem van Josje Huisman

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Josje had deze zomer zo’n dag waarop alles tegen zat: eerst haar portemonnee vergeten om daarna te ontdekken dat er een wielklem om haar auto zat, oh no!

Niet echt een topdag. 😟😒 #wielklem #wistnietdatdatnogbestond #fml 😇#foutje #oeps #portemonneevergeten

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on

De hilarische foto van Victoria Koblenko

De zwangere Victoria Koblenko deelde een foto met de wereld waarop haar buik met die van haar vriend gewisseld was met een prachtig resultaat!

Wat kan er tegenwoordig toch veel dankzij de technologie. Heerlijk dagje ruilen 😂

A photo posted by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

Blake Lively’s nipple slip

Met Independance Day straalde Blake Lively met haar babybuik in een ini-mini bikini. Er was wel een klein gevalletje van een nipple slip, maar het waren toch prachtige foto’s.

#karliekloss #caradelevingne #gigihadid #blakelively In RHODE ISLAND

A photo posted by Karlie kloss (@lovekarliekarlie) on

Josje met haar topless selfie

Josje kwam deze zomer nog een keer in beeld toen ze een “kim Kardashian” deed. Ze maakte een selfie waarop ze enkel een onderbroek aanhad. Veel mensen hadden iets te zeggen over deze foto, maar Josje trok zich er niets van aan!

Mornings in #NYC and visits in #Brooklyn

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on