Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Succes Ellen DeGeneres bekroond met Daytime Emmy Award

Succes Ellen DeGeneres bekroond met Daytime Emmy Award

Celebs
Succes Ellen DeGeneres bekroond met Daytime Emmy Award

Ze gaat al heel wat jaartjes mee op televisie en wint nog altijd aan populariteit: comédienne, actrice, schrijfster en presentatrice Ellen DeGeneres. Het succes met haar inmiddels beroemde talkshow The Ellen Show is ongekend, en werd gisteravond bekroond met een Daytime Emmy Award!

Lees ook: Zien! Ellen DeGeneres doet auditie voor de Spice Girls

De eerste aflevering van The Ellen Show stamt uit 2003 en het programma gaat dan ook al 14 seizoenen mee. De inmiddels 59-jarige Ellen (die gemakkelijk door zou kunnen gaan voor een vrouw van veertig), startte haar carrière in het begin van 1980.

Ellen had een aantal rolletjes als actrice in films als Mr. Wong en The Love Letter. Maar haar stem zul je ongetwijfeld herkennen als Dory uit Finding Nemo. Pas met haar eigen talkshow brak de blondine echt door bij het grote publiek en daar zijn we heel blij mee. Want als iemand ons aan het lachen kan krijgen, dan is het Ellen wel!

Tijdens de uitreiking van de Emmy Awards moest DeGeneres het in de categorie ‘beste talkshow’ opnemen tegen The View van Whoopi Goldberg en The Talk van Sharon Osbourne. De Daytime Emmy’s worden ieder jaar uitgereikt aan programma’s die overdag worden uitgezonden. Op 17 september 2017 worden de ‘echte’ Emmy’s uitgereikt.

BREAKING

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Instagram, Ellen TV

Shoppen is altijd een goed idee