Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stromae zit in ‘RTL Late Night’ en komt éindelijk met nieuwe muziek

Stromae zit in ‘RTL Late Night’ en komt éindelijk met nieuwe muziek

Celebs
Stromae zit in ‘RTL Late Night’ en komt éindelijk met nieuwe muziek

Stromae heeft muziek maken en optreden niet gemist, maar gaat binnenkort wel weer nieuwe muziek uitbrengen. Dat vertelt de Belgische zanger in een interview met Humberto Tan, dat vanavond te zien zal zijn in RTL Late Night.

Lees ook
Ken je ‘m nog? Jesse McCartney is terug met een heerlijk nieuw zwijmelnummer

Mode-muziek

Afgelopen vrijdag bracht de 33-jarige artiest voor het eerst in bijna vijf jaar tijd weer een nieuw nummer uit, genaamd Défiler. Het is de soundtrack van Stromae’s eerste catwalkshow Capsule n°5, de vijfde collectie van het modelabel Mosaert dat hij samen met zijn vrouw Coralie Barbier opzette.

Babynieuws

Naast zijn bezigheden op het gebied van muziek en mode werkt Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, ook aan een film. Daarnaast wordt het straks ook drukker in huis, in de zomer verwachten Stromae en zijn vrouw Coralie hun eerste kindje.

Comeback

Na het ongekende succes van zijn laatste album Racine Carrée stapte Stromae een tijd uit de schijnwerpers. Hij gaf weinig interviews, maar als hij in de media verscheen, stelde hij dat hij mogelijk nooit meer een comeback zou maken. Met het nummer dat afgelopen week uitkwam en de aankondiging dat er meer nieuwe muziek aankomt, lijkt de comeback wel in de maak.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee