Je bent hier: Home > Celebs > Flauw, maar hilarisch: oud-presentator Dennis Storm hit op twitter door… storm Dennis

Flauw, maar hilarisch: oud-presentator Dennis Storm hit op twitter door… storm Dennis

Celebs
Flauw, maar hilarisch: oud-presentator Dennis Storm hit op twitter door… storm Dennis

Terwijl storm Ciara ons land nog amper verlaten heeft, kunnen we ons volgens de weerstations alweer opmaken voor het volgende ‘natuurgeweld’ met een naam. Storm Dennis lijkt komend weekend een bezoekje aan Nederland te brengen en dat zorgt niet alleen voor een stevig windje buiten, maar tevens voor een hoos aan grappen op social media.

Dennis Storm

Dat stormen sinds dit jaar een naam krijgen, is natuurlijk al enigszins vermakelijk en voer voor lolbroeken. Maar als een storm ook nog eens exáct zo heet als een bekende Nederlander… Ja, daar ga je. Storm Dennis, Dennis Storm, storm aan reacties, dus. Op Twitter regent het flauwe grappen. Zóveel zelfs, dat er ook volop getweet wordt dat men geen Storm-Dennis-Storm-grap meer kan aanhoren. Toch kunnen wij er wel om lachen. We maakten een geinige selectie:

De tekst gaat verder onder de posts.

Inderdaad, wat doet Dennis nu eigenlijk?

Om gelijk maar even antwoord te geven op die laatste vraag: Dennis leidt nu een heel minimalistisch leven, deels op Bali en deels in Nederland (zie onderstaande foto’s). Ruim drie jaar geleden nam Dennis, die onder meer Try Before You Die, Proefkonijnen en Spuiten en Slikken maakte, de stap om zijn televisiecarrière af te sluiten. “Ik wilde meer tijd voor de dingen die ik deed: fotograferen en schrijven en andere dingen die ik leuk vond. De laatste twee seizoenen merkte ik dat al. Ik vond de reizen en collega’s leuk, maar ik had geen plezier meer in presenteren. Dus waar doe je het dan voor? Voor het geld of dat je die reizen mag maken maar na tien jaar had ik dat wel gezien.”

En nog even over de storm…

De storm met de naam Dennis ontstaat vrijdag voor de kust van Canada en trekt dan richting Europa. Groot-Brittannië en Ierland kunnen zich opmaken voor heftig weer in het weekend. Vooral de kustgebieden van Ierland en het westen van Schotland, Wales en Engeland krijgen te maken met windkracht 10 en dat betekent een zware storm. Zaterdagavond en in de nacht naar zondag is Nederland aan de beurt en gaat het flink waaien; aan de kust wordt het dan stormachtig. In het noordwesten wordt windkracht 9 verwacht met windstoten tot 100 kilometer per uur.

Lees ook
Nóg een storm op komst (en waarschijnlijk tóch nog sneeuw deze winter)

Stilte na de storm?

Of het in Nederland ook tot een officiële storm komt, is nog afwachten. Daarvoor moet een uur lang gemiddeld windkracht 9 gemeten worden. Zondag neemt de wind iets af, maar is er nog wel sprake van een harde tot stormachtige wind. In de nacht naar maandag kan de wind weer iets kan aantrekken. Maandag overdag wordt het dan een stuk rustiger en blijft dat ook zo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Grote kleine vriend. De beste hond van Bali. Slaap lekker gozertje. 🙏

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Valentino Bali. Kerobokan – Ubud in just a little over 12 minutes. 🖖 @sugar_ray.bali 🖖

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, ANP | Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee