Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stop de persen! Is déze Britse zangeres de nieuwe vlam van Prince Harry?

Stop de persen! Is déze Britse zangeres de nieuwe vlam van Prince Harry?

Stop de persen! Is déze Britse zangeres de nieuwe vlam van Prince Harry?

Het zou een onverwachte match zijn, maar de geruchtenmolen draait sinds kort op volle toeren in celebrity land. Want Prince Harry zou aan het daten zijn met niemand minder dan zangeres Ellie Goulding!

Flirty berichtjes
De prins en de popzangeres werden samen gespot tijdens het polo evenement Audi Polo in Berkshire en zijn er zelfs bronnen die claimen dat de 29-jarige Ellie en 31-jarige Harry al een tijdje flirty berichtjes naar elkaar sturen.

Zoen
Enkele bezoekers van het pop event beweren zelfs dat Harry en Ellie – dat klinkt wel heel lief, niet? – zelfs gezoend hebben aldaar. Tijdens de afterparty zouden de twee hun ogen niet van elkaar af hebben kunnen houden. Wat de bezoekers ook opviel, was dat Prince Harry slechts vijf minuten later van het evenement vertrok dan Ellie.

Single en bevriend
Twee jaar geleden verbrak Harry zijn relatie met Cressida Bonas, en sindsdien gaat hij als single man door het leven. Al in 2014 ontmoette hij Ellie Goulding, en ze schijnen sinds die tijd al vrienden te zijn. We zijn heel benieuwd of deze vriendschap ontluikt in iets meer dan dan vriendschap. Op onderstaande foto’s kun je in ieder geval zien dat ze het heel gezellig hebben samen!

Wat denken jullie van deze geruchten?

Lees ook: