Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hans Klok rouwt om overleden assistente Nathalie: ‘Mijn verdriet is niet te beschrijven’

Hans Klok rouwt om overleden assistente Nathalie: ‘Mijn verdriet is niet te beschrijven’

Hans Klok rouwt om overleden assistente Nathalie: ‘Mijn verdriet is niet te beschrijven’

Dinsdag kreeg Hans Klok verschrikkelijk droevig nieuws te verwerken. Zijn vaste assistente Nathalie Hoop, die al sinds 1999 aan zijn zijde stond op het podium, is op 43-jarige leeftijd overleden. De illusionist, die afgelopen weekend nog een foto met Nathalie deelde op Instagram, heeft nu voor het eerst gereageerd op het verlies.

‘We hielden hoop tot het bittere eind’

“Ik heb er geen woorden voor, we hielden hoop tot het bittere eind. Wat hebben wij een prachtige 21 jaar lang samen mogen optreden. We hebben zoveel meegemaakt en zoveel gereisd”, aldus Hans woensdag bij een foto van Nathalie op Instagram. “Nu ben jij aan je laatste reis begonnen en moet jij ons achterlaten. Bedankt dat ik met jou mocht samenwerken en wat ga ik je vreselijk missen.” Hans noemt zijn assistente verder een “rasartiest, circusvrouw” en “simply the best“. “Een goeie laatste reis Nathalie, mijn verdriet om jou is niet te beschrijven, je was zo bijzonder en ik zal zo vaak aan je denken. Ik wens Pepijn, Keet, Mees, je ouders, je zus en alle die van je houden heel veel kracht toe!”

Laatste ontmoeting

“Een fantastische vrouw, mooi van buiten en binnen”, vertelt Hans aan het AD, aan wie hij vanmorgen al een eerste reactie gaf. “Zo’n sterke performer. Iemand op wie je altijd kon rekenen. Ze durfde alles, had haar zaakjes altijd goed geregeld.” Hans vertelde ook Natalie voor het laatst begin maart gezien te hebben, vlak voor de grote coronapiek in Nederland. “Ik was naar Nederland gevlogen voor een klus van de KNVB”, aldus de illusionist. “Natahalie zat in een behandelingtraject, maar ze kwam onmiddellijk om mee te doen aan de act. Het was ons laatste optreden. We hebben uiteraard veel contact gehouden, veel over de app, al was dat de laatste tijd heel moeilijk. Begrijpelijk natuurlijk, omdat ze zo ziek was.”

Baarmoederhalskanker

Nathalie Hoop overleed in de nacht van maandag op dinsdag na een lang ziektebed. Ze stierf aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Daar werd ze vier jaar geleden mee gediagnostiseerd, toen er een tumor in haar baarmoeder ontdekt werd. Ze werd enige tijd met succes behandeld, maar in maart 2019 keerde de kanker terug. De chemokuren die ze daarna onderging, sloegen niet aan en Nathalie bleek niet meer te genezen.

Zoontje Bridget Maasland

Haar dood is niet alleen een schok voor trouwe collega Hans, maar ook voor de 12-jarige Mees Padberg, het zoontje van presentatrice Bridget Maasland. Nathalie is al jaren zijn stiefmoeder en trouwde vorig jaar in Las Vegas met zijn vader, Pepijn Padberg. Nathalie is ook de moeder van zijn stiefzusje Keet (7), dat de entertainer in 2013 kreeg met Pepijn. Op het Instagramaccount van Nathalie zijn vele foto’s van hun gezinsgeluk te bewonderen en blijkt Nathalie duidelijk meer dan dol op haar stiefzoon.

‘Over Winnaars’

Vorige week was Nathalie nog te zien in het programma Over Winnaars, waarin Jamai Loman zieken en gehandicapten helpt hun droom te laten uitkomen. In die uitzending droomt de aan een rolstoel gekluisterde Sarah ervan nog een keer goed te “shinen“. Jamai neemt haar mee naar Vegas, waar ze Hans Klok mag assisteren, maar niet voordat Nathalie haar in Nederland vast de fijne kneepjes van het vak leert.

Lees ook
Groot verdriet voor Hans Klok: assistente Nathalie op 43-jarige leeftijd overleden

Vaarwel, Vegas

In de uitzending vertelde Nathalie dat ze zelf ziek was en daarom helaas niet met Hans in Vegas kon zijn. Ook deelde ze hoe het voor haar was om naast Hans te mogen staan. ‘Hans is denk ik de meest fanatieke persoon op aarde die ik ken. Hij is wel heel secuur, met illusies natuurlijk. Maar het kan ook zijn dat, als hij helemaal aan staat, harder gaat gooien, bijvoorbeeld met een zwaard. Dan moet jij ervoor zorgen dat je uit de weg gaat.’ Drie dagen geleden plaatste Hans Klok nog een foto op Instagram van Nathalie en hem samen, waarbij hij schreef: ‘Simpelweg de beste!’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Double trouble 😏 samen een dagje Amc #doubletrouble #armeschat #eerstekeergips #sneu #sameninhetziekenhuis @_mees_padberg @pepijnpadberg

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Familie 👨‍👨‍👧‍👦 #mijngezin #lief #leuk #grappig #stoer #attent #gek #knap #alles

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met jullie wil ik nog wel jaaaaaren in quarantaine #gezellig #qualitytime #randwijck

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zolang we maar samen zijn! #wijvermakenonswel #takeitseriouslypeople #blijfthuismetjebek

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

Bron: Story | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee