Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stevie Wonder getrouwd met 25 jaar jongere vriendin

Stevie Wonder getrouwd met 25 jaar jongere vriendin

Stevie Wonder getrouwd met 25 jaar jongere vriendin

Stevie Wonder is afgelopen weekend getrouwd met de 25 jaar jongere Tomeeka Robyn Bracy. Foto’s van de bruiloft in een hotel in Los Angeles lekten via een van de achtergrondzangeressen van de 67-jarige zanger uit, zo weet People Magazine.

Lees ook: ‘Cruz Beckham werkt aan eerste album’

Marqueta Pippens maakte meerdere foto’s en video’s van het huwelijk en plaatste ze op Instagram. ‘Had een geweldige tijd en het was een eer om deelgenoot te zijn van de trouwerij van Stevie Wonder,’ schreef de zangeres onder een fotocollage. ‘Alles was zo mooi, zoals de honderden vlinders die werden vrijgelaten tijdens de ceremonie.’

Volgens de Britse krant The Sun traden er meerdere artiesten op voor Wonder, zoals John Legend, Pharrell Williams en Usher. De zanger die maar liefst 25 Grammy’s op zijn naam heeft staan, zong zelf ook voor zijn gasten. Hij wilde niet reageren op de mediaberichten over zijn huwelijksfeest.

In 2014 kreeg Stevie Wonder zijn tweede kind met Bracy, een dochtertje. Hij heeft nog zeven andere kinderen uit eerdere relaties en huwelijken.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!