Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘Sterren houden huis’ vallen als een blok voor Mika van Leeuwen en Monique Westenberg

Kijkers ‘Sterren houden huis’ vallen als een blok voor Mika van Leeuwen en Monique Westenberg

Kijkers ‘Sterren houden huis’ vallen als een blok voor Mika van Leeuwen en Monique Westenberg

Een gloednieuw interieur, uitgekozen door een bekende Nederlander: de deelnemers van ‘Sterren houden huis’ tekenden ervoor. In iedere uitzending zullen er twee sterren te zien zijn die los van elkaar aan de slag gaan met een eigen huis, kamer én opdracht.

Lees ook: Monique Westenberg deelt bijzonder filmpje over gezinsuitbreiding

In de eerste aflevering – die dinsdagavond werd uitgezonden op RTL4 – was het de schone taak aan Mika van Leeuwen en Monique Westenberg om twee huizen in een nieuw jasje te steken. Zij reisden af naar het Zuid-Hollandse Bleiswijk om het interieur van de alleenstaande Gwen en de woning van haar vriendin en buurvrouw Samantha onder handen te nemen. De twee maakten een plan, sloegen aan het shoppen en schakelden de hulp van een klusteam in om de huizen om te toveren.

Lieverd

Hun verschijning in de eerste aflevering van ‘Sterren houden huis’ viel ontzettend in de smaak bij de kijkers. Zo werd Mika meerdere keren ‘een lieverd’ genoemd en was twitterend Nederland ook te spreken over de vriendin van André Hazes. Lees maar mee:


Aflevering gemist? Je kunt ‘m hier terugkijken:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still uit aflevering