Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bezorg je favo programma de Gouden Televizier-Ring: de stembussen zijn geopend!

Bezorg je favo programma de Gouden Televizier-Ring: de stembussen zijn geopend!

Bezorg je favo programma de Gouden Televizier-Ring: de stembussen zijn geopend!

Wie gaat er op 11 oktober naar huis met de felbegeerde Gouden Televizier-Ring? Dat mag televisiekijkend Nederland sinds vandaag gaan bepalen. Om 10.00 uur ging de stembus voor de publieksprijs open.

Lees ook
Gordon woest om mislopen Ring-nominatie en uit frustratie op Instagram

Kanshebbers

Tot en met 24 september 08.00 uur kan worden gestemd op de genomineerden. Voor de Gouden Televizier-Ring zijn 25 programma’s in de race. Twintig shows werden in voorrondes geselecteerd door het publiek, de overige vijf kregen een wildcard van de redactie van Televizier. Op onder meer De Luizenmoeder, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Expeditie Robinson en André Hazes: ik haal alles uit het leven kan de komende weken worden gestemd. Gordon gaat trouwen… maar met wie? staat er tot groot ongenoegen van de presentator en zanger niet tussen.

Favo tv-gezichten

Het publiek kan niet alleen stemmen op de Gouden Televizier-Ring, ook de presentatoren en presentatrices die op de longlist voor de Zilveren Televizier-Sterren staan hopen zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Zo maakt Gordon wel kans op de onderscheiding voor beste tv-presentator, net als onder anderen Johnny de Mol, Humberto Tan en Arjen Lubach. Bij de dames kan gestemd worden op onder anderen Janine Abbring, Martine van Os en Dionne Stax. Voor de Talent Award zijn onder anderen Nadia Moussaid, Romy Monteiro en Emma Wortelboer in de race.

Wie o wie?

Acteurs en actrices hebben sinds 2016 hun eigen prijzen, de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisieacteur en -actrice. Dit jaar maken onder anderen Monique van de Ven, André van Duin, Ilse Warringa en Nasrdin Dchar kans op die prijs. Ook kan het publiek bepalen welk programma de eerste Televizier Digital Impact Award wint. Utopia, Zondag met Lubach en Heel Holland Bakt zijn onder meer in de running.

Stemmen op je lievelingsprogramma of -presentator? Hier kun je meedoen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte