Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Kooijman: ‘stem niet op mij!’

Jan Kooijman: ‘stem niet op mij!’

Jan Kooijman: ‘stem niet op mij!’

Ex-GTST acteur Jan Kooijman is genomineerd voor de Esquire-award voor Best Geklede Man 2016, maar wil deze prijs helemaal niet winnen. De acteur en presentator roept zijn fans zelfs op om niet op hem te gaan stemmen!

Stijlloos
De reden achter zijn oproep is niet mode-gerelateerd, maar gebaseerd op een artikel van het tijdschrift Esquire waar Jan niet aan gelinkt wil worden. De website van het tijdschrift publiceerde vrijdag een artikel over 31 verschillende soorten vrouwen waarmee elke man een keer naar bed zou moeten gaan. En dit artikel is volgens Kooijman erg ‘stijlloos’.

‘Stem niet op mij!”
Over zijn keuze en oproep naar zijn fans zegt de acteur: “Als dit artikel staat voor hoe ‘stijlvol’ Esquire is naar vrouwen, is mijn boodschap: stem NIET op mij!” Vervolgens vertelt hij: “Ik ben genomineerd als meest stijlvolle man 2016, door ’t blad dat vandaag ’t meest stijlloze artikel van ’t jaar online zette Esquire.”

Offline
Het tijdschrift heeft na de oproep van Jan het artikel offline gehaald. Hoofdredacteur van Escuire zegt over de ophef: “Dit artikel is even offline omdat onze poging tot humor nogal anders werd geïnterpreteerd. Voor stijlvolle content, klik gerust hier verder, voor een leuk mannenstuk klik hier of wanneer je het artikel alsnog wilt lezen, kijk dan elders.”

Bron: Telegraaf

Lees ook: