Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Veel lof voor ‘spannend plaatje’: Chantal Janzen uit de kleren op Instagram

Veel lof voor ‘spannend plaatje’: Chantal Janzen uit de kleren op Instagram

Veel lof voor ‘spannend plaatje’: Chantal Janzen uit de kleren op Instagram

In het kader van Internationale Vrouwendag hebben vele bekende sterren uit zowel binnen- als buitenland van zich laten horen op sociale media. Ook Chantal Janzen (42) doet daaraan mee en doet dat met bijzondere foto van zichzelf. Te zien is hoe ze poedelnaakt poseert, met enkel een grote roze V voor haar blote lijf. Daarbij deelt de presentatrice een belangrijke boodschap aan én over vrouwen.

Steun elkaar

Ook Chantal Janzen kan Internationale Vrouwendag natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. “Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar”, begint ze bij de opvallende foto, die al een tijdje geleden is gemaakt voor haar eigen blad &C. Volgens de blondine worden vrouwen wel meer gehoord, maar moet dat nóg meer. “Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Sterk. Zie haar. Zie jezelf.”

Spannend plaatje

De reacties stromen binnen onder de foto van Chantal. Niet alleen van volgers die hún lievelingsvrouw in het zonnetje willen zetten, maar ook van fans die alleen maar oog hebben voor de presentatrice. “Mooi en spannend plaatje op deze mooie dag”, luidt een van de comments. Ook grapt iemand: “Nu met een chocoladeletter, aub.”

Sterke inspiratiebron

Naast haar mooie woorden vraagt Chantal haar fans op welke vrouw zij trots zijn, waarop massaal gereageerd wordt. Zelf tagt ze Bibian Mentel (48), die twee weken geleden te horen kreeg dat ze uitzaaiingen heeft en uitbehandeld is. De presentatrice noemt de snowboardster een “sterke, lieve, krachtige inspiratiebron”.

Lees ook
Volgers Chantal Janzen zien massaal haar jongste zoon in dierbare jeugdfoto: ‘Da’s gewoon Bobby, toch?’

Bibian Mentel

Zondagavond schoof Bibian digitaal aan in de nieuwe talkshow van Humberto Tan, wat een emotioneel gesprek opleverde. “Het gaat, het is redelijk onder controle met de medicijnen”, vertelde de olympisch snowboardkampioene onder meer. “Zoals ik me nu voel, durf ik het nog even aan. We pakken elke dag weer als een mooi moment. Dat klinkt heel cliché. Ik ben blij dat ik niet van het ene op het andere moment uit het leven ben gerukt, maar de kans heb met mijn gezin en vrienden om me heen al die laatste dingen die je nog wil zeggen, te zeggen. Daarom is nu iedere dag een cadeautje.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram