Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spannend nieuws voor Maan: ‘Zo laat ik zien wat voor mij belangrijk is’

Spannend nieuws voor Maan: ‘Zo laat ik zien wat voor mij belangrijk is’

Spannend nieuws voor Maan: ‘Zo laat ik zien wat voor mij belangrijk is’

Zangeres Maan (24) heeft heel erg leuk nieuws! Ze heeft vanaf vandaag haar eigen app ‘MAAN’. Met deze app geeft ze fans een exclusief kijkje in haar leven. In de app is die persoonlijke content allemaal te vinden. 

Exclusieve content

Degene die de app downloaden zullen dus toegang krijgen tot allerlei exclusieve content waaronder witacties en live-streams, maar ook korting op haar merchandise en early-bird tickets voor haar optredens. Ook zal er op haar app een mini documentaire-reeks verschijnen.

Diepere verbintenis

Maan wilt door middel van haar app haar fans nóg een stapje dichterbij haar leven brengen. Op deze manier kan ze laten zien wat belangrijk is voor haar, waar ze is opgegroeid en vooral hoe haar leven eruit ziet zonder de spotlight. Ze wilt juist graag in deze periode een diepere verbintenis krijgen met haar fans. ‘Ik hoop dat ik ze via deze weg alsnog het gevoel kan geven dat ze dichtbij zijn’, aldus Maan.

Druk leventje

De zangeres heeft de afgelopen tijd dan ook zeker niet stil gezeten. Samen met een van haar goede vrienden Snelle staat ze met het nummer ‘Blijven Slapen’ al weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Ook wist ze de harten van het publiek sneller te laten kloppen toen ze samen met Nick Schilder tijdens een livestream van ‘The Streamers’ het nummer ‘Vivo Per Lei’ in het Italiaans zong. Een druk leventje dus voor de jonge zangeres.

Lees ook
Fans weten níet wat ze zien: Maan deelt kiekjes met ‘dubbelganger’ (die je al eerder had kunnen spotten)

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar de nieuwe app van Maan? Deze kun je hier downloaden in de applestore! Ook heeft maan voor haar fans een video gemaakt waarin ze vertelt wat haar fans kunnen verwachten als ze haar app zullen downloaden. Die video kun je hier bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: 8ballmusic | Beeld: BrunoPress