Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spannend! De trailer van het állerlaatste seizoen ‘Orphan Black’ is hier

Spannend! De trailer van het állerlaatste seizoen ‘Orphan Black’ is hier

Celebs
Spannend! De trailer van het állerlaatste seizoen ‘Orphan Black’ is hier

Het belooft een explosieve finale te worden voor de hitserie Orphan Black, waarin ook onze eigen Michiel Huisman een rol speelde. In de kersverse trailer van dit állerlaatste seizoen zullen de zusjes slash clonen ‘tot het einde’ moeten samenwerken.

Lees ook
Nieuwe Amerikaanse film Michiel Huisman óók in Nederlandse bioscopen

Knallend einde
Omdat de groep al zo’n beetje alles heeft meegemaakt – van moorden tot kidnappings, ernstige ziektes en zelfs biologische oorlogsvoering – kan het bijna niet anders dan dat de serie met een giga bang tot een einde gaat komen.

Mega mysterie
Heb je de serie nog nooit gezien (we herhalen: Michiel Huisman komt er in voor!)? Vooruit, we geven een kleine samenvatting: Orphan Black gaat over vrouw die er bij toeval achter komt dat er een stel klonen van haar rondloopt – behoorlijk creepy. Daar komt nog een schepje bovenop als blijkt dat een mysterieuze organisatie de vrouw en haar ‘zusjes’ in de gaten houdt. Samen moeten ze zien te ontdekken waar ze vandaan komen, waarom ze bestaan en waarom ze nu precies ‘gemaakt’ zijn.

Laat de finale beginnen!
Het laatste seizoen van de populaire serie heeft even op zich laten wachten. Eerdere seizoenen verschenen in april. Dit laatste seizoen verschijnt pas vanaf 10 juni. Streamingservice Netflix heeft de uitzendrechten hier in Nederland opgekocht, wat betekent dat je vanaf die datum iedere week een nieuwe aflevering kunt checken! Voor wie nog moet inhalen of z’n geheugen wil opfrissen: seizoen één tot en met vier staan momenteel al op Netflix.

 

Beeld: Still uit video.

Shoppen is altijd een goed idee