Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Soundos El Ahmadi neemt afscheid van lange lokken: actrice verrast volgers met compleet nieuw kapsel

Soundos El Ahmadi neemt afscheid van lange lokken: actrice verrast volgers met compleet nieuw kapsel

Soundos El Ahmadi neemt afscheid van lange lokken: actrice verrast volgers met compleet nieuw kapsel

Hoewel Soundos El Ahmadi (39) het weleens over een andere boeg heeft gegooid (lees: ze was een tijdje blond), is ze veelal te herkennen aan haar lange donkere lokken. Toch is dat inmiddels ook niet meer het geval. De actrice heeft namelijk de schaar in haar kapsel laten zetten en gaat tegenwoordig door het leven met een veel kortere coupe.

Nieuw kapsel Soundos El Ahmadi

Op Instagram showt Soundos haar nieuwe kapsel. Samen met Alejandro Malcolm, de haarstylist die verantwoordelijk is voor de coupe, zien we haar lachend in de camera kijken. “He did it…”, schrijft de stand-upcomedian erbij.

Complimentenregen

Soundos kan rekenen op heel wat complimenten van haar volgers. “Wat mooi!!! Zo classy”, luidt een van de vele reacties. “Staat je ontzettend goed”, vult een andere fan aan. Ook bekend Nederland heeft lovende woorden over voor de actrice. Zo laat Bridget Maasland een veelzeggende emoji met hartjesogen achter.

Soundos in ‘Expeditie Robinson’

Waar Soundos louter binnenkrijgt over haar nieuwe kapsel, heeft ze in de afgelopen jaren ook veel kritiek over zich heen gekregen. Zo kreeg ze het zwaar te verduren toen ze meedeed aan Expeditie Robinson, wat haar destijds niet in de koude kleren is gaan zitten. “Ik vond al die meningen verschrikkelijk. Iedereen had echt een hekel aan me”, vertelde ze in 2019 in Flair. “Maar ook toen bleef ik dicht bij mezelf en ging op mijn intuïtie af. Die heeft me namelijk nog nooit in de steek gelaten. Als ik voel dat ik het anders aan moet pakken, dan doe ik dat. En dan interesseert het me niet wat de rest van de wereld zegt.”

Lees ook
Soundos El Ahmadi: ‘Het ergste vond ik berichten die ik van andere moeders kreeg’

‘Slechte moeder’

Hoe dan ook deed het haar natuurlijk wel iets. “Het is naar om dat soort dingen over jezelf te lezen”, vervolgde ze. “Weet je wat ik eigenlijk het ergste vond? Berichten die ik van andere moeders kreeg. Die stuurden me lappen tekst over dat ik een slechte moeder ben, omdat ik me zo en zo in een tv-programma gedraag. Wie zijn zij om te bepalen of ik goed genoeg ben? Dat bepaal ik zelf wel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram