Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sorry: Justin Bieber schrijft brief aan fans

Sorry: Justin Bieber schrijft brief aan fans

Sorry: Justin Bieber schrijft brief aan fans

Tijdens een van zijn concerten in het Engelse Manchester, verliet popidool Justin Bieber plotseling het podium. Een uitleg voor deze actie bleef uit, maar nu vertelt de zanger toch waarom het hem op dat moment even te veel werd. De 22-jarige Justin doet dit in een open brief aan zijn fans. 

Niet perfect
Op Twitter schrijft de Sorry-zanger: ‘Ik wil dat mensen naar mij luisteren.’ Tegen alle verwachtingen in, verontschuldigt de zanger zich niet. Volgens hem hoeft hij dat ook niet te doen. ‘Ik ben niet perfect,’ zijn de woorden van het idool, ‘en ik ben ook geen robot die steeds de juiste dingen zegt.’ Volgens Bieber staat een ding wel vast: ‘Ik ben gewoon mezelf op het podium.’

Incident
Het incident vond plaats tijdens zijn Purpose World Tour in Manchester, Engeland. Justin vroeg tijdens het optreden om stilte tijdens emotionele balads, maar kreeg niet de gewenste reactie van zijn fans in de zaal. Dat maakte de zanger zo kwaad, dat hij het optreden onderbrak en van het podium af ging. Hij maakte de show wel af, maar zei geen woord meer tussen de nummers door.

Video
Het is niet de eerste keer dat Justin Bieber emotioneel wordt op het podium. Op Youtube duiken steeds meer video’s op van een boze, geïrriteerde of emotionele Justin. Bekijk hieronder de videobeelden van het incident in Manchester.

Bron: RTL, Youtube, Twitter

Lees ook: