Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriend Sonja Bakker houdt hoop na geëscaleerde relatiecrisis: ‘Kerst samen doorbrengen zou geweldig zijn’

Vriend Sonja Bakker houdt hoop na geëscaleerde relatiecrisis: ‘Kerst samen doorbrengen zou geweldig zijn’

Vriend Sonja Bakker houdt hoop na geëscaleerde relatiecrisis: ‘Kerst samen doorbrengen zou geweldig zijn’

Begin december bereikte een opmerkelijk bericht over Sonja Bakker (46) de media. Zij en haar vriend Barry van Suijdam (47) zouden in een relatiecrisis verkeren. Na een agressieve actie moest zelfs de politie in actie komen en zou Sonja zijn ondergedoken. Hoewel Sonja’s omgeving vurig hoopt dat het definitief over is tussen het stel, laat Barry nu weten niets liever te willen dan verder met Sonja.

Verbaal agressief

Twee weken geleden werd duidelijk dat er flinke ruzie was ontstaan tussen Sonja en haar vriend. Vorige week deed Barry zijn verhaal over het in een interview met RTL Boulevard. Het ging mis in de taxi terug naar huis, na de boeklancering van Sonja. “Ik had veel gedronken. En de drank is bij mij verkeerd gevallen. We stapten in de auto en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief”, aldus Barry. “De chauffeur trapte op de rem. Hij was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij het goed.”

Hoop op hereniging

Barry, die sindsdien in een hotel verblijft, liet weten zéker te weten dat het weer goed komt tussen hem en Sonja. Nu biedt hij opnieuw openbaar zijn excuses aan, in de hoop dat Sonja hem nog voor de feestdagen vergeeft. (Met kerst in een hotel zonder diner is natuurlijk ook niet alles #hardelockdown.)

‘Agressieve klootzak’

Hij vindt het begrijpelijk dat Sonja hem even niet in huis wil hebben. “Wie zit er te wachten op een man, die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen. Gelukkig is het niet voorbij en hoop ik dat er een dag komt dat we weer samen onder een dak kunnen leven. Het zou geweldig zijn als we kerst met elkaar kunnen doorbrengen.”

‘De vrouw van mijn leven’

Om erachter te komen waarom hij zo’n woedeaanval heeft gekregen, heeft hij hulp gezocht. “Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja, de vrouw van mijn leven. En het maakt mij niet uit, dat ik hierdoor nu zo diep door het stof moet.”

Lees ook
Uit de hand gelopen relatiecrisis voor Sonja Bakker: ‘ondergedoken na bezoek van politie’

Kinderen en ex-mannen

Sonja was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders