Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sonja Bakker vergeeft ‘ziekelijk jaloerse’ vriend: ‘We controleren elkaars telefoon’

Sonja Bakker vergeeft ‘ziekelijk jaloerse’ vriend: ‘We controleren elkaars telefoon’

Celebs
Sonja Bakker vergeeft ‘ziekelijk jaloerse’ vriend: ‘We controleren elkaars telefoon’

Na een heftige tijd zijn Sonja Bakker (46) en haar vriend Barry van Suijdam (47) weer bij elkaar, terwijl haar omgeving naar verluidt vurig hoopte dat Sonja de turbulente relatie definitief zou verbreken. Eind november was namelijk niet de eerste keer dat het foute boel was tussen de twee. De vraag is dan ook of en hoe lang het deze keer goed blijft gaan.

‘Nooit jaloers tot ik Sonja ontmoette’

Barry gaf eerder al aan stikjaloers te zijn, iets wat hij in vorige relaties helemaal niet had. “Ik was nooit jaloers, tót ik Sonja ontmoette. Daar heeft mijn ex erg om moeten lachen. Ik herken bepaalde trucjes en flirtgedrag van Sonja in mijzelf en daar reageer ik dan op. Drank versterkt dat gevoel natuurlijk ook”, aldus de vastgoedondernemer in een interview met Weekend. In datzelfde gesprek vertelt Barry dat hij niet enige is die jaloers is. Ook Sonja heeft er vaak erge last van. “Niet alleen ik ben heel jaloers, Sonja ook. Ze weet natuurlijk dat ik ben vreemdgegaan bij mijn ex.”

Telefoon checken

Hoe de twee hiermee omgaan? Nou gewoon elkaars telefoon geregeld controleren… Barry: “Als je jaloers bent, ben je bang. We hebben dan ook alle wachtwoorden van elkaar en kijken zo nu en dan in elkaars telefoon. We hebben de afspraak: het is verboden om berichtjes te wissen. Dat kunnen we weleens van anderen krijgen, waar je niks aan kunt doen. Maar als je die berichtjes gaat wissen, ga je er juíst wat achter zoeken.”

Barry weer thuis

Barry liet begin december, vlak nadat de bom barstte, al weten heel erg te hopen op een reünie voor de kerstdagen, zodat ze deze samen door zouden kunnen brengen. Die wens kwam uit: een buurtbewoner spotte Barry’s auto na weken weer op Sonja’s oprit in Bergen. “Met de feestdagen stond de wagen van Barry weer naast het huis. Ik zag hem ook lopen, anders had ik het niet eens geloofd.”

‘Niet de eerste keer’

Sonja’s omgeving was niet zo happig op een reünie. Sonja en Barry zouden een “explosieve” relatie hebben en volgens bekenden van Sonja was dit al de derde keer dat Barry het huis had verlaten. Zijn twee eerdere vertrekken werden na enkele weken afwezigheid teruggedraaid. “We hopen dat het nu drie keer scheepsrecht is en dat Sonja hem definitief aan de kant zet. Zij verdient beter”, aldus ingewijden pal na de eerste berichten over de rel. Sonja denkt daar dus duidelijk anders over.

Uitbarsting in de taxi

Barry trok de afgelopen weken meerdere keren publiekelijk het boetekleed aan. Hij gaf aan enorme spijt te hebben van zijn hevige uitbarsting – mede veroorzaakt door “te veel drank” – na de boeklancering van Sonja en er alles aan te willen doen om haar weer voor zich te winnen. “We stapten in de taxi en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief. De chauffeur was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij een goede beslissing gemaakt”, zei Barry onder meer. De vriend van de dieetgoeroe – “de vrouw van mijn leven” – heeft naar eigen zeggen inmiddels professionele hulp gezocht waarmee hij “heel diep” gaat.

Lees ook
In tegenstelling tot wat omgeving hoopte: ‘Sonja Bakker vergeeft agressief gedrag van vriend’

Kinderen en ex-mannen

Sonja was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: STORY | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee