Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Uit de hand gelopen relatiecrisis voor Sonja Bakker: ‘ondergedoken na bezoek van politie’

Uit de hand gelopen relatiecrisis voor Sonja Bakker: ‘ondergedoken na bezoek van politie’

Celebs
Uit de hand gelopen relatiecrisis voor Sonja Bakker: ‘ondergedoken na bezoek van politie’

Een opmerkelijk item in ‘RTL Boulevard’ woensdagavond. Verslaggever Aran Bade wist te vertellen dat de relatie van dieetgoeroe Sonja Bakker (46) op springen zou staan. Het vreemde is: Aran was afgelopen vrijdag nog bij Sonja en haar vriend Barry van Suijdam (47) thuis voor een item over haar nieuwe kookboek. Alles leek er koek en ei (of ‘eierkoek’?), maar enkele uren na zijn bezoek zou de bom zijn gebarsten en moest zelfs de politie er aan te pas komen. Húh?!

Politie tot ’s nachts aanwezig

Ook Story wijdt deze week uit over het opmerkelijke verhaal en schrijft onder meer dat de politie zelfs tot half drie ’s nachts in het huis aanwezig bleef. Wat is er in hemelsnaam gebeurd? Een ingewijde vertelt aan het entertainmentblad: “De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen. De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg.” Barry zou zich vervolgens uit de voeten hebben gemaakt, waarna de politie nog tevergeefs naar hem heeft gezocht.

‘We hopen op drie keer scheepsrecht’

Sonja zou zich al sinds vrijdagavond niet meer hebben laten zien en ook Barry is niet meer gespot, menen buurtbewoners, die denken dat Sonja is ondergedoken. Het zou namelijk niet de eerste keer geweest zijn dat het hommeles is tussen het stel. Sonja en Barry zouden een “explosieve” relatie hebben en volgens Sonja’s omgeving is dit al de derde keer dat Barry het huis heeft verlaten. Zijn twee eerdere vertrekken werden na enkele weken afwezigheid teruggedraaid. “We hopen dat het nu drie keer scheepsrecht is en dat Sonja hem definitief aan de kant zet. Zij verdient beter”, aldus ingewijden.

Lees ook
Sonja Bakker onthult dat ze al samenwoont met nieuwe liefde

Kinderen en ex-mannen

Sonja, die heeft laten weten niet te willen reageren op de ophef, was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee