Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sonja Bakker overeengekomen met slachtoffer van plagiaatschandaal

Sonja Bakker overeengekomen met slachtoffer van plagiaatschandaal

Sonja Bakker overeengekomen met slachtoffer van plagiaatschandaal

20 augustus werd bekend dat Sonja Bakker van Instagram gegooid was door plagiaat van recepten. Niet veel later gaf Sonja Bakker de plagiaat toe. Een medewerker zou recepten van een foodblogger hebben overgenomen. Na het schandaal werd de dieetdeskundige via de mail met de dood bedreigd. 

Foodblogger Silvia Ribas Dunnirvine geeft duidelijkheid over het plagiaat.

Medewerking

Silvia Ribas Dunnirvine heeft even moeten wachten op een reactie van Sonja. De foodblogger stond erop dat de recepten offline werden gehaald. Pas enkele weken later maakte Sonja openbaar dat ze met haar advocaat aan het kijken was wat er fout was gegaan. Dit viel niet in goede aarde bij Dunnervine. Zij vertelde het heel goed duidelijk was wie er een fout had begaan.

Ook toen de dieetgoereoe in september aan De Telegraaf  wist te vertellen dat ze een overeenstemming had met Dunnervine bleek dit niet zo te zijn. Tegen Shownieuws reageerde de foodblogger duidelijk over deze uitspraak van Sonja: “Dat is niet zo” en daarnaast vond ze “onzin”.

Lees ook
Sonja Bakker haalt haar website offline: ‘Na 20 jaar heb ik dat toch niet verdiend?’

Overeenstemming

Gelukkig kunnen ze na 3 maanden eindelijk zeggen dat ze tot een overeenstemming zijn gekomen. Beide houden hun mond over wat de uiteindelijke oplossing is. Dunnirvine meldt echter wel dat ze samen erg blij zijn dat het is opgelost.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress