Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oh nee: Sonja Bakker blijkt opnieuw plagiaat te hebben gepleegd

Oh nee: Sonja Bakker blijkt opnieuw plagiaat te hebben gepleegd

Oh nee: Sonja Bakker blijkt opnieuw plagiaat te hebben gepleegd

Het blijkt dat Sonja Bakker niet veel van haar vorige plagiaat-affaire heeft geleerd. RTL Boulevard beweert namelijk dat ze weer dezelfde fout heeft begaan. Ze heeft dus haar lesje niet geleerd van al het knippen en plakken van andere sites. 

Dieetgoeroe

Afgelopen zomer kwam de dieetgoeroe al negatief in het nieuws, doordat ze plagiaat had gepleegd van meerdere foodbloggers en diëtisten. Bakker zou recepten van anderen hebben gekopieerd voor in haar eigen boek. Nog niet lang geleden werd bekend dat de zaken waren opgelost.

Schadevergoeding

‘En wat ook mooi is: een van hen die klaagde, heeft haar schadevergoeding aan drie goede doelen gegeven’, zegt Sonja over het plagiaatschandaal. Ze mag niks zeggen over de hoogte van het bedrag.

Win-winsituatie

‘Maar iedereen is tevreden en die goede doelen ook, lijkt me. Het is uiteindelijk een win-winsituatie geworden, want misschien komt er nog wel eens een leuke samenwerking uit voort. Het is in elk geval uit de wereld, dus ook op dat gebied sluiten we het jaar positief af.’

Lees ook
Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

Opnieuw een plagiaatschandaal

Nu blijkt dat Sonja Bakker zich weer niet aan de regels heeft gehouden. ‘Uit onderzoek van onze eigen redactie blijkt dat Sonja na haar recente plagiaatschandaal opnieuw vele specifieke recepten online deelt die wederom slordig knip- en plakwerk lijken te zijn van bekende kooksites’, vertelt Eddy Zoëy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: Brunopress