Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In tegenstelling tot wat omgeving hoopte: ‘Sonja Bakker vergeeft agressief gedrag van vriend’

In tegenstelling tot wat omgeving hoopte: ‘Sonja Bakker vergeeft agressief gedrag van vriend’

Celebs
In tegenstelling tot wat omgeving hoopte: ‘Sonja Bakker vergeeft agressief gedrag van vriend’

Enkele weken geleden kwam de relatie van dieetgoeroe Sonja Bakker (46) onder hoogspanning te staan, toen haar vriend Barry van Suijdam (47) zó uit zijn slof schoot dat de politie er aan te pas moest komen. Barry maakte zich uit de voeten en Sonja dook onder, terwijl haar omgeving naar verluidt vurig hoopte dat Sonja de turbulente relatie definitief zou verbreken. Toch lijkt Sonja haar hart opnieuw voor Barry te hebben geopend.

Barry weer thuis?

Barry liet twee weken geleden, vlak nadat de bom barstte al weten heel erg te hopen op een reünie voor de kerstdagen, zodat ze deze samen door zouden kunnen brengen. Het lijkt er nu op dat die wens daadwerkelijk is uitgekomen: een buurtbewoner heeft Barry’s auto na weken weer op Sonja’s oprit in Bergen gespot. “Met de feestdagen stond de wagen van Barry weer naast het huis. Ik zag hem ook lopen, anders had ik het niet eens geloofd. Nou ja, in iedere relatie gebeurt er wel eens wat”, vertelt iemand aan de site BekendeBuren.nl “Het is goed dat ze de handdoek niet in de ring hebben gegooid, maar juist met elkaar door te willen gaan. Het is een stel dat, voor zover ik kan inschatten, gewoon goed bij elkaar past.”

‘Niet de eerste keer’

Daar zou Sonja’s omgeving echter anders over denken. De rel van eind november zou namelijk niet de eerste keer geweest zijn dat het hommeles was tussen het stel. Sonja en Barry zouden een “explosieve” relatie hebben en volgens Sonja’s omgeving was dit al de derde keer dat Barry het huis had verlaten. Zijn twee eerdere vertrekken werden na enkele weken afwezigheid teruggedraaid. “We hopen dat het nu drie keer scheepsrecht is en dat Sonja hem definitief aan de kant zet. Zij verdient beter”, aldus ingewijden pal na de eerste berichten over de rel. Sonja lijkt daar nu zelf echter toch anders over te denken.

Uitbarsting in de taxi

Sonja heeft sinds het incident nog nergens op willen reageren, maar Barry trok de afgelopen weken meerdere keren publiekelijk het boetekleed aan. Hij gaf aan enorme spijt te hebben van zijn hevige uitbarsting – mede veroorzaakt door “te veel drank” – na de boeklancering van Sonja en er alles aan te willen doen om haar weer voor zich te winnen. We stapten in de taxi en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief. De chauffeur was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij het goed”, zei Barry onder meer.

‘Het is nog niet voorbij’

Barry, die sindsdien in een hotel verbleef, gaf aan het begrijpelijk te vinden dat Sonja hem even niet in huis wilde hebben. “Wie zit er te wachten op een man die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen. Gelukkig is het niet voorbij en hoop ik dat er een dag komt dat we weer samen onder een dak kunnen leven.”

‘De vrouw van mijn leven’

Om erachter te komen waarom hij zo’n woedeaanval heeft gekregen, heeft hij hulp gezocht. “Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja, de vrouw van mijn leven. En het maakt mij niet uit, dat ik hierdoor nu zo diep door het stof moet.”

Lees ook
Vriend van Sonja Bakker geeft duidelijkheid over uit de hand gelopen ruzie: ‘Ik had veel gedronken’

Kinderen en ex-mannen

Sonja was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee