Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Snollebollekes’ Rob Kemps heeft een waanzinnig knappe vriendin en zo ziet ze eruit

‘Snollebollekes’ Rob Kemps heeft een waanzinnig knappe vriendin en zo ziet ze eruit

Celebs
‘Snollebollekes’ Rob Kemps heeft een waanzinnig knappe vriendin en zo ziet ze eruit

Of je nu een feestbeest bent of niet, iedereen kent Rob Kemps (35). De ‘Snollebollekes’ zanger stal de harten van heel Nederland met zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. Maar wie zit hem nu toch ’s avonds op te wachten als hij thuis komt na de hele avond te springen van links naar rechts? 

Wie o wie

Rob is al bijna vier jaar samen met zijn vriendin Miriam Swinkels. De twee kennen elkaar al langer dan zestien jaar, maar een relatie kwam er steeds niet van. Toen ze dan eindelijk een relatie kregen ging het ook erg snel. Ze gingen bijna meteen samenwonen. Het stel kreeg twee jaar geleden een zoontje, Manu.

Couple goals

Je verwacht het misschien niet van de populaire artiest, maar Rob is totaal geen womanizer. In een interview met Nieuwe Revu afgelopen zomer zegt hij dat hij nooit tegen een boksbal zal slaan om indruk te maken op vrouwen. “Bij Miriam en mij is het allemaal heel natuurlijk gegaan,” aldus Rob. “Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.”

Rob deelt vaak leuke kiekjes van zichzelf en zijn knappe vriendin op Instagram. Met captions als “Zonder jou ben ik nergens.” en “Trots dat deze mooie sterke vrouw ons kindje draagt.” smelt je toch helemaal weg?

De tekst gaat verder onder de foto’s

View this post on Instagram

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

View this post on Instagram

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

View this post on Instagram

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

Lees ook
Slim, Slimmer, Slimst: dít is de winnaar van het achttiende seizoen van De slimste mens

Net als papa

Niet alleen zijn vriendin komt langs op Instagram van Rob, ook zijn zoontje Manu is veel te zien. Meer over het super schattige gezin lees je hier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: revu.nl | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee