Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Slecht nieuws voor fans van Holland Zingt Hazes

Slecht nieuws voor fans van Holland Zingt Hazes

Slecht nieuws voor fans van Holland Zingt Hazes

De concertenreeks Holland zingt Hazes gaat komende maand van start. Een woordvoerder van organisator MediaLane laat echter weten dat het onzeker is of André er zelf bij zal zijn. 

Holland zingt Hazes zonder Hazes

Het management van André Hazes vertelde in september dat André vanwege burn-outklachten een tijdje rust zou nemen. Manager Sjoerd Bodewes liet destijds weten dat André een turbulent leven gewend is, maar dat zijn leven door de coronacrisis volledig op z’n kop stond. “Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt”, zei Bodewes toentertijd. André besloot daarom een tijdje offline te gaan en is sinds dit statement niet actief geweest op sociale media. Veel mensen vragen zich af hoe het nu met André gaat. Zo zijn er geruchten dat hij in de garage van zijn moeder zou wonen en dat de relatie met Sarah van Soelen over en uit is. De stiefvader van Sarah vertelde echter dat dit niet waar is.

Aangezien André hard werkt aan zijn herstel, lijkt de kans klein dat hij bij Holland zingt Hazes aanwezig zal zijn. Het jaarlijkse meezingconcert is dé plek waar de hits van André senior centraal staan en diverse Nederlandse artiesten André’s grootste hits ten gehore brengen. Maar de Hazes telg zal hoogstwaarschijnlijk zelf niet op het podium verschijnen vanwege zijn burn-out.

Lees ook
Sarah van Soelen laat weer van zich horen: ‘Ik post niks meer privé, maar wel zakelijk’

The show must go on

De concerten zijn op 5 en 6 november in de Ziggo Dome en gaan door, met of zonder André. Zus Roxeanne Hazes zal wel aanwezig zijn bij het festijn, samen met Jeroen van der Boom en vele anderen. In 2022 staat er ook een reeks concerten gepland vanwege het 10-jarige jubileum van Holland zingt Hazes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | BrunoPress