Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Voormalig ‘K-otic’-zangeres Sita is zwanger (en zó ziet ze er nu uit)

Babynieuws! Voormalig ‘K-otic’-zangeres Sita is zwanger (en zó ziet ze er nu uit)

Celebs
Babynieuws! Voormalig ‘K-otic’-zangeres Sita is zwanger (en zó ziet ze er nu uit)

Remember Sita Vermeulen? De 39-jarige zangeres, bekend als voormalig lid van ‘K-otic’ en deelnemer van ‘Starmaker’, heeft zojuist prachtig nieuws bekendgemaakt: ze is zwanger van haar eerste kindje!

Op Instagram deelt ze een foto van haar zwangere buik. “Mooi nieuwtje in deze bizarre tijd”, schrijft Sita erbij. Toch brengt de zwangerschap ook maatregelen met zich mee. “In quarantaine tot september”, laat ze nog weten. Daarmee doelt ze op het coronavirus en het feit dat ze waarschijnlijk in deze maand is uitgerekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mooi nieuwtje in deze bizarre tijd..! 🤍

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Ex Froukje de Both

Sita Vermeulen is dolgelukkig met Daniël Sleutel. Zó gelukkig zelfs dat de twee zijn gaan samenwonen in het pittoreske Ilpendam. “Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond”, vertelde Daniël eerder aan Story. “Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.” Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. “We zijn even uit elkaar geweest”, vertelde Sita destijds aan hetzelfde entertainmentblad. “Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.” Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

Lees ook
Miljuschka: ‘Heb ik nou gemist dat mijn goede vriendin zwanger was én een baby heeft gekregen?’

Sita in K-otic

Sita brak door toen ze meedeed aan het programma Starmaker en in de popgroep K-otic kwam. Damn (I Think I Love You) was het eerste nummer en daarmee scoorde de groep meteen een dikke hit. Ook het duet I Was Made To Love You samen met Bart Voncken kwam uit op single. Toen de groep uit elkaar ging scoorde Sita in het begin nog wat hitjes, maar daarna werd het stiller. Momenteel is ze te zien in verschillende kindervoorstellingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wanneer gaan we?!!! ❤️☀️ #trowback #zon #curacao #willyandwoody #longislandicetea

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🖤🎶

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee