Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simone Kleinsma speelt de hoofdrol in déze nieuwe musical

Simone Kleinsma speelt de hoofdrol in déze nieuwe musical

Celebs
Simone Kleinsma speelt de hoofdrol in déze nieuwe musical

Musicalkoningin Simone Kleinsma heeft een nieuwe glansrol gescoord. De BN’er gaat in de nieuwe musical Was getekend, Annie M.G. over het leven van één van de bekendste Nederlandse schrijfsters spelen.

Hoofdrol
Het verhaal is geschreven, de liedjes zijn geselecteerd en nu is ook de cast bij elkaar. Stage Entertainment komt met Was getekend, Annie M.G. en gaat eind september in première. Annie wordt gespeeld door Simone, de andere hoofdrol is weggelegd voor William Spaaij die Annie’s zoon Flip zal spelen. Flip is zelf ook betrokken bij de musical. Na de première trekt de cast met de musical door het land.

Guus
Het nieuws komt een maand na het overlijden van Simone’s man Guus Verstraete. De musicalster is een jaar geleden gevraagd voor de rol door Albert Verlinde. “Het is zo vreselijk wat er gebeurd is. Guus was haar grote liefde en maatje. Nee, de musical stond niet op losse schroeven, maar hij had niet eerder moeten komen. Het is goed dat ze nu even niets heeft, maar laat haar alle tijd nemen voor zichzelf,” zegt Albert tegen het AD.

Beeld: Peter Smulders, Nu.nl

Shoppen is altijd een goed idee