Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simon Keizer over reden achter huwelijksaanzoek: ‘Ik ging helemaal kapot’

Simon Keizer over reden achter huwelijksaanzoek: ‘Ik ging helemaal kapot’

Simon Keizer over reden achter huwelijksaanzoek: ‘Ik ging helemaal kapot’

In de speciale podcast 30 MINUTEN ROUW van Ruud de Wild, die hij speciaal voor de KWF-Collecteweek maakte, vertelt Simon Keizer openhartig over de dood van zijn vader, en hoe dat er mede voor zorgde dat hij zijn vrouw Annemarie ten huwelijk vroeg. “Ik hoefde niet per se te trouwen, maar op het moment dat zij de OK op reed knakte ik.”

Foute uitslag

“Op een dag werkte ik als een bijbaantje in de tuin van m’n tante. Gewoon, voor anderhalve gulden per uur. Ik was nog lang niet klaar met die tuin en toen kwam m’n tante de tuin in gelopen met rood betraande ogen en zei ‘ga maar naar huis’. En ik zei ‘maar ik ben net begonnen’. Ze zei ‘ja, maar ga maar even naar huis’. Zij wist dus al wat ik daar te horen zou krijgen, want die ochtend had mijn vader een zeer foute uitslag gehoord. Hij had maagkanker”, vertelt de zanger over het moment dat hij het verdrietige nieuws over zijn vader te horen kreeg.

Goedaardige tumor bij vrouw Annemarie

Simon’s vader verloor uiteindelijk de strijd tegen kanker. De zanger was toen nog maar vijftien jaar oud. Niet wetende dat hij jaren later opnieuw in een heftige rollercoaster terechtkwam. Bij zijn vrouw Annemarie werd tien jaar geleden tijdens een medische scan een vlek op haar lever ontdekt. Het bleek uiteindelijk om een goedaardige tumor te gaan, maar Annemarie moest wel onder het mis. En dat hakte er flink in bij het koppel.

Lees ook
Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Trouwen

“Ik hoefde niet per se te trouwen, maar op het moment dat zij de OK op reed knakte ik. Ik ging helemaal kapot. Ik moest letterlijk worden opgevangen door het personeel daar. Toen voelde ik hoe intens veel ik van die vrouw hou. Toen dacht ik ‘als ik dit voel, ik wil met haar trouwen.’” Simon en Annemarie stapten vervolgens in 2012 in het huwelijksbootje. Eind 2016 maakte Simon tijdens het concert ter ere van het 10-jarige jubileum van Nick & Simon bekend dat Annemarie in verwachting was. In 2017 werd hun dochter Kiki geboren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress