Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: Simon Keizer showt ontbloot bovenlijf en maakt indruk op volgers

Oelala: Simon Keizer showt ontbloot bovenlijf en maakt indruk op volgers

Celebs
Oelala: Simon Keizer showt ontbloot bovenlijf en maakt indruk op volgers

Vier jaar geleden gaf Simon Keizer zich letterlijk bloot, toen hij met een ontbloot lijf op de cover van Men’s Health kwam te staan, nadat hij zich suf had getraind in de sportschool. Ook nu verbluft hij zijn volgers opnieuw met een aantal kiekjes van zijn gespierde torso. Al laat hij tegelijkertijd ook een flinke portie eerlijkheid zien.

Ontbloot bovenlijf

Dat niet altijd alles is zoals het lijkt, bewijst ook de Volendamse zanger. Op Instagram liet hij zich door vrouwlief Annemarie op de kiek zetten. Maar in plaats van alleen het perfecte plaatje, laat Simon ook een andere kant van zichzelf zien. Op de tweede foto ademt Simon, die met een ontbloot lijf voor de foto poseert, namelijk uit en is te zien dat hij heus niet altijd met een strak bovenlijf rondloopt.

Reacties

Annemarie is in ieder geval erg tevreden met het resultaat. “Haha, alle foto’s goedgekeurd”, schrijft ze onder de post. En ze is niet de enige. Zo reageert Claudia de Breij: “Simon, ik ben ook niet van steen hé”, en laten ook andere volgers weten onder de indruk te zijn. “Wat een heerlijke serie foto’s.”

Lees ook 
Simon Keizer over reden achter huwelijksaanzoek: ‘Ik ging helemaal kapot’

Toeristische attracteis

Simon, Annemarie en hun driejarige dochter Kiki genoten afgelopen week van een vakantie in het prachtige Italië, waar ze niet alleen genieten van het mooie weer, maar ook van de rust. “Zoals jullie misschien al wel wisten is reizen een grote passie van ons. We prijzen ons dan ook zeker gelukkig dat we al heel wat hebben mogen en kunnen zien van de wereld. Afgelopen week werd daar ook Puglia aan toegevoegd”, schrijft Annemarie op Instagram bij het jaloersmakende kiekje.

Bekijk de fotoreeks van Simon’s ontblote botenlijf via deze link.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee