Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simon Keizer doet de groetjes vanaf een blauwe wolk na geboorte zoontje Joa

Simon Keizer doet de groetjes vanaf een blauwe wolk na geboorte zoontje Joa

Simon Keizer doet de groetjes vanaf een blauwe wolk na geboorte zoontje Joa

Simon Keizer is helemaal in de (blauwe) wolken na de geboorte van zijn tweede kindje, zoontje Joa. Hij en zijn vrouw AnneMarie werden dinsdag voor de tweede keer ouders en zijn gezegend met de geboorte van de kleine spruit. Op Instagram deelt de zanger een mega lieve foto.

Geboorte zoontje Joa

“Groetjes vanaf een blauwe wolk! Alles nog goed daar bij jullie beneden?”, schrijft Simon Keizer op zijn Instagram bij een lieve foto van hem en de pasgeboren baby. Op 21 december werd de zanger voor de tweede keer vader, ditmaal van zoontje Joa – een naam die je overigens uitspreekt als Dzjoa, zo laat Simon in een hashtag onder de foto weten.

De bevalling van Joa scheen wel pittig te zijn geweest. De kleine woog maar liefst 8,5 pond. Een flinke baby dus. Gelukkig maken moeder en zoon het goed.

De tekst gaat verder onder de post.

Grote zus 

Het is het tweede kindje voor Simon en AnneMarie. Vier jaar geleden, in de zomer van 2017, werden ze voor het eerst ouders van dochtertje Kiki. De wens voor een tweede kindje begon op te spelen toen Kiki twee jaar was. Echter liet de zwangerschap nog even op zich wachten.

Zo schreef AnneMarie afgelopen zomer op Instagram: “Na een maand of acht voelde ik onzekerheid en angst. Zouden we het wel nog een keer mee mogen maken? Het gegeven dat we onze allerliefste Kiki al in ons leven hebben, verzachtte het gevoel wel. Maar de wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste. Door dit alles zat ik verre van lekker in m’n vel.”

Lees ook
Lief: Een nieuw gezinslid voor Thijs Römer en Igone de Jongh

Fitter worden

AnneMarie schreef toen dat ze fitter wilde worden. Ze veranderde haar dieet en en vulde deze aan met bijpassende supplementen. Ze lette op haar slaap en minderde met alcohol. “Of dat nou de perfecte oplossing was, weet je natuurlijk nooit, maar ook mentaal deed dat een hoop met me. En toen was daar die dag van een positieve test!”, aldus AnneMarie op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress