Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simon en Annemarie Keizer moesten lang wachten op tweede zwangerschap: ‘Een cocktail aan emoties’

Simon en Annemarie Keizer moesten lang wachten op tweede zwangerschap: ‘Een cocktail aan emoties’

Simon en Annemarie Keizer moesten lang wachten op tweede zwangerschap: ‘Een cocktail aan emoties’

Simon en Annemarie Keizer maakten vorige maand bekend zwanger te zijn van hun tweede kindje. Kiki – hun eerste kindje – wordt al bijna vier. Maar zo makkelijk als het ging bij de grote zus in spe, duurde het bij de tweede een stuk langer voordat de wens in vervulling ging. Dat schrijft Annemarie op haar Instagram.

Simon en Annemarie Keizer zwangerschap

“Waar onze wens om voor de eerste keer ouders te worden snel werd vervuld, liet dit tweede wondertje iets langer op zich wachten. Ergens wisten we wel dat we ooit graag een broertje of zusje zouden willen voor Kiki. Maar dat gevoel kwam pas echt nadat Kiki twee jaar was”, aldus Annemarie, waarna zij en Simon voor een tweede gingen.

MRI-scans

Vorig jaar moest Annemarie echter enkele MRI-scans ondergaan omdat er adenomen, goedaardige tumoren, waren gezien in haar lever. “Hoogstwaarschijnlijk zou er weer een deel van mijn lever operatief moeten worden verwijderd. Wat een klap. Dat betekende ook dat onze kinderwens on hold moest..” Gelukkig bleken de adenomen zogenaamde FNH’s, die niet verwijderd hoefden te worden. Annemarie noemt het nieuws ‘een cocktail aan emoties’. “Tranen van geluk en opluchting! (…) Onze wens konden we voortzetten!”

Onzekerheid

De zwangerschap liet echter op zich wachten. “En na een maand of 7 voelde ik onzekerheid en angst. Zouden we het wel nog een keer mee mogen maken? Het gegeven dat we onze allerliefste Kiki al in ons leven hebben verzachtte het gevoel wel. Maar de wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste.”

Lees ook
Instagram vs. reality: volgers Simon Keizer vol lof over eerlijke foto’s (maar liggen tegelijkertijd dubbel)

Perfecte oplossing

Annemarie zat door het proces niet lekker in haar vel. Ze veranderde daarom haar dieet, lette beter op haar slaap en minderde met alcohol. “Of dat nou de perfecte oplossing was weet je natuurlijk nooit, maar ook mentaal deed dat een hoop met me. En toen was daar die dag van een positieve test!”, zo kijkt ze terug. Annemarie plaatste bij haar verhaal een foto van de test.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram