Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gespot: hier koop je de tropische okergele jurk van koningin Máxima

Gespot: hier koop je de tropische okergele jurk van koningin Máxima

Gespot: hier koop je de tropische okergele jurk van koningin Máxima

Om de zomer in te luiden maakt de koninklijke familie ieder jaar een portretfoto in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Zoals ieder jaar straalt de gehele familie op het kiekje, maar zijn de ogen ook veel gericht op de outfits. Vooral de jurk van koningin Máxima valt op, en wij weten waar je hem kunt shoppen.

Koninklijk kiekje

De foto in de paleistuin is vaste prik. Tot nu toe werden de outfits van Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane qua kleur tot in de puntjes op elkaar afgestemd, maar daar brengt de koninklijke familie dit jaar verandering in. In plaats van een afgestemd kleurenpalet, zijn de koninklijke outfits ditmaal een palet van regenboogkleuren en uitzonderlijke looks bij elkaar.

Lees ook:
Koningin Máxima onthult aan Nikkie de Jager: ‘Met behulp van dít liedje leerde ik Nederlands’

Tropische jurk van koningin Máxima

Terwijl het andere jaren wel eens slecht weer was tijdens de foto in de tuin, is het ditmaal echt zonnig en zomers weer. Koningin Máxima heeft haar outfit daar goed bij laten passen en draagt voor de gelegenheid een prachtige, tropische jurk. De gehele jurk is voorzien van palmbladeren en palmbomen in een okergele kleur.

Dít is hem

De jurk blijkt niet van haar geliefde modehuis Nathan te zijn, maar van het Australische merk Zimmermann. Goedkoop is de jurk echter niet, want om je in dezelfde jurk als Máxima te hijsen moet je wel een luttele €722 neertellen. Wil je hem alsnog bemachtigen, om je helemaal in de koninklijke sferen te wanen deze zomer? Dan kun je dat hier doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws Modekoninginmaxima | Beeld: Brunopress