Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: zangeres Shirma Rouse traint zich een ongeluk en is VIJFTIG kilo afgevallen!

Wauw: zangeres Shirma Rouse traint zich een ongeluk en is VIJFTIG kilo afgevallen!

Wauw: zangeres Shirma Rouse traint zich een ongeluk en is VIJFTIG kilo afgevallen!

Shirma Rouse heeft haar leven volledig omgegooid. Afgelopen oktober maakte ze bekend het gevecht met haar gewicht aan te gaan door keihard te sporten en haar voedingspatroon aan te pakken. Het resultaat mag er wezen: de zangeres is maar liefst VIJFTIG kilo afgevallen.

Shirma Rouse méga afgevallen

Trots deelt Shirma de mijlpaal en het resultaat op Instagram. Bij een video waarin we haar zien planken schrijft ze: “Er is niets dat je niet kunt doen! Het kost alleen tijd. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Ik heb mezelf verrast en ben trotser dan trots op hoe ver ik ben gekomen!” Ook in haar stories deelt ze trost een before– en after-beeld.

#Summer2021body

Shirma lijkt nog lang niet te willen stoppen met afvallen. Met hashtags voegt ze toe dat ze “nog veel te gaan heeft”, maar dat ze bij deze milestone even stil wil staan. Ook komt meermaals voorbij dat het #workinprogress is en dat ze druk werkt aan haar #summer2021body. Shirma heeft niet bekendgemaakt wat ze woog voor ze ging sporten of wat haar streefgewicht is.

Elke dag sporten

Shirma gaf zichzelf in het najaar van 2019 een challenge: negentig dagen lang elke dag sporten. Die nieuwe ‘hobby’ beviel echter zo goed, dat de zangeres vol goede moed is doorgegaan toen de negentig dagen voorbij waren. Nog steeds sport ze bijna elke dag en daarnaast houdt ze zich aan een streng dieet.

Lees ook
Extreem afgevallen Adele verschijnt met wespentaille op feestje: ‘Onherkenbaar’

Steun van Fajah Lourens

Fitgirl-vriendin Fajah Lourens was eerder al zo onder de indruk van Shirma’s prestaties, dat ze haar verraste met een uitgebreid pakket vol hulpmiddelen voor Shirma’s sport- en dieetavontuur. “Je bent zo goed bezig en ik ben trots op je”, aldus Fajah destijds. Helemaal overdonderd deelde de soulster toen een video van het cadeau van de ‘killer body motivator’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#workmode HAPPY TUESDAY EVERYBODY! #gratefullmindset #niksandersdanliefde

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Shirma een jaar geleden:

Fajah’s ‘hulppakket’:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf, Instagram | Beeld: BrunoPress