Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Shirma Rouse is al 60 kilo (!) kwijt: zangeres onthult haar ‘geheim’ en wordt overladen met complimenten

Shirma Rouse is al 60 kilo (!) kwijt: zangeres onthult haar ‘geheim’ en wordt overladen met complimenten

Shirma Rouse is al 60 kilo (!) kwijt: zangeres onthult haar ‘geheim’ en wordt overladen met complimenten

Shirma Rouse (40) voert al maanden een strijd tegen de kilo’s en dat de zangeres succes boekt, moge duidelijk zijn. Inmiddels is ze al zestig kilo (!) lichter, wat niet alleen een hoop complimenten van haar fans oplevert maar óók de nodige nieuwsgierigheid oproept bij volgers. Want hoe heeft de voormalige ‘The Voice of Holland’-kandidaat het voor elkaar gekregen om zoveel af te vallen? En hoe houdt ze het vol? Gelukkig is ze de beroerdste niet en doet ze een boekje open.

Shirma Rouse afgevallen

Hoe dan ook herkenbaar: je besluit om gezonder te eten en meer te bewegen, maar na een paar weken laat je de teugels al vieren om uiteindelijk de handdoek – voor de zoveelste keer – in de ring te gooien. Shirma Rouse daarentegen houdt haar nieuwe levensstijl al maanden vol. Hoe doet ze dat toch, vraagt menig fan zich af. “Eerlijkheidshalve moet ik zeggen: het is niet makkelijk!”, begint de zangeres bij een foto op Instagram. “Maar ik heb besloten dat ik elke dag minimaal een uur – zestig volle minuten – ga besteden aan ‘Shirma’!”

Vaste tijd om te sporten

Daarbij hoort dat Shirma iedere dag op een vast tijdstip gaat sporten. “Elke dag heb ik een vaste prik om te trainen, tien uur stipt”, vervolgt de zangeres. “En als dat niet lukt: voor het slapengaan heb ik het gedaan. Ook al is het tien kilometer op de hometrainer om middernacht.”

Mealprepping

Ook bereidt Rouse haar maaltijden voor, waardoor ze gezonder eet. “Dat vergt ook aandacht en voorbereiding.” Ze sluit haar post af met een paar opbeurende woorden voor haar fans: “Heb jezelf lief! You deserve it.

Lees ook
Berget Lewis is inmiddels 31 kilo (!) lichter en onthult hoe ze dat voor elkaar kreeg: ‘Het móest anders’

Respect

Fans van Shirma zijn enorm onder de indruk van haar prestatie tot nu toe. “Topper! Mooie foto ook!”, luidt een van de vele complimenten. “Echt heel knap hoor!”, vult iemand anders aan. Ook schrijft iemand: “Knap van je hoor, het valt ook niet altijd mee. Maar je bent een doorzetter. Respect voor jou.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram