Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verbluffend resultaat: OG3NE’s Shelley is maar liefst 25 kilo (!) afgevallen en zó kreeg ze het voor elkaar

Verbluffend resultaat: OG3NE’s Shelley is maar liefst 25 kilo (!) afgevallen en zó kreeg ze het voor elkaar

Verbluffend resultaat: OG3NE’s Shelley is maar liefst 25 kilo (!) afgevallen en zó kreeg ze het voor elkaar

Waar sommigen last hebben van de nodige coronakilo’s, hebben anderen de afgelopen maanden juist aangepakt om keihard te trainen. Shelley Vol (25) behoort duidelijk tot de tweede groep. De OG3NE-zangeres is maar liefst 25 kilo afgevallen, met behulp van een dieetmethode die razend populair blijkt onder BN’ers.

25 kilo afgevallen

Afgelopen weekend trad onder meer OG3NE op tijdens Een Rondje Hazes, waar ook Samantha Steenwijk (34) aanwezig was. Zij deelde een kijkje achter de schermen en filmde daarbij ook Shelley. “Wat is deze vrouw slank geworden”, aldus de blondine terwijl ze de zangeres in beeld brengt. “Het is niet normaal: 25 kilo. Waar zijn ze gebleven?”

Stoeien met gewicht

De vlogbeelden van Samantha zijn te zien in RTL Boulevard en daarin is de afgevallen Shelley dan ook het onderwerp van gesprek. “Ze ziet er zo goed uit”, vertelt Steenwijk in de uitzending van het entertainmentprogramma. “Ze is best klein, dus het is dan helemaal veel. Ze loopt altijd een beetje te stoeien met haar gewicht en nu: top.”

Hoe dan?

Leco van Zadelhoff (52) zit ook in de studio van RTL Boulevard en vraagt zich meteen af hoe Shelley haar succesvolle strijd tegen de kilo’s gevoerd heeft. “Dat heb je toch wel gevraagd?”, aldus de nieuwsgierige visagist. Gelukkig heeft Samantha daar het antwoord wel op: volgens de zangeres heeft het OG3NE-zusje het Alizonne-dieet gevolgd.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Lees ook
Rolf Sanchez beweert: ‘Bed gedeeld met OG3NE-zangeres’

Alizonne Therapie

Niet alleen Shelley is tientallen kilo’s afgevallen dankzij het Alizonne-dieet, ook Trijntje Oosterhuis (48), Shirma Rouse (40) en Edsilia Rombley (43) waagden zich eraan – met succes. Deze manier van gewichtsverlies helpt de lichaamscontouren te verbeteren en zorgt voor stabilisatie van het streefgewicht door drie technieken, zo klinkt de uitleg op de website ervan. Het concept bestaat ten eerste uit een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel te bestrijden, daarnaast komen er bindweefselmassages bij kijken om de doorbloeding van de huid te stimuleren. Bovendien is er een dieet waar je je aan moet houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Brunopress, Instagram